Play-Off heyecanı başlıyor

Play-Off heyecanı başlıyor

Normal sezonu geçen hafta tamamlanan Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde Play-Off heyecanı bugün oynanancak karşılaşmalarla başlayacak.

Normal sezonu geçen hafta tamamlanan Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde Play-Off heyecanı bugün oynanancak karşılaşmalarla başlayacak. İlk maç ligi 2. bitiren telsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi ile son haftalarda Play-Off'a kalabilen ve sezonu 7. sırada bitiren Trabzonspor Basketbol arasında oynanacak. Saat 16.00'da başlayacak karşılaşma Kampus 19 Mayıs Spor Salonu'nda oynanacak. Saat 17.00'deki diğer maçta ise ligi 3. sırada tamamlayan Yeişlgiresun Belediye ile Darüşşafaka karşı karşıya gelecek. Seride ev sahibi avantajını Yeşilgiresun Belediye elinde bulunduruyor. Bu eşleşmenin gelibi, temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi ve Trabzonspor Basketbol eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak. Günün diğer maçında saat 18.00'de Akhisar Belediye Maliye Milli Piyango'yu ağırlayacak. Eşleşmenin diğer ayağında ise ligi lider bitiren Mackolik.com Uşak Üniversitesi bulunuyor. Mackolik.com Uşak Üniversitesi'nin maçı ise yarın. Saat 15'te evinde Best Balıkesir Basketbol'u ağırlayacak olan Mackolik.com Uşak Üniversitesi bu eşleşmeden galip ayrılan taraf olursa Akhisar Belediye-Maliye Milli Piyango eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak.

ANTAWN DOBİE SELÇUK'A KARŞI

Geçen yıl Torku Selçuk Üniversitesi kadrosunda bulunan  Henry Antawn Dobie Trabzonspor Basketbol formasıyla eski takımına karşı forma giyecek. 2011-2011 basketbol sezonunda Torku Selçuk Üniversitesi formasıyla başarılı bir sezon geçiren Dobie Play-Off maçlarında da oynamıştı. Sezon boyunca Üniversite'nin en iyi performans sergileyen oyuncusu olan Dobie bu sezon Play-Off'ta Torku Selçuk Üniversitesi'ne karış mücadele verecek. Trabzonspor Basketbol takımının bir diğer dikkat çeken oyuncusu Khalid Numan El Amin. Basketbol severlerin yakından tanıdığı bir isim olan El Amin Trabzosspor Basketbol'un en tehlikeli oyuncularından birisi. Sezon başında ve ortasında basketbol takımına büyük yatırımlar yapan Trabzonspor takımı normal sezonda isteğini almış değil. Ligin en pahalı kadrolarından biri olan ve yaptığı transferlerle adından sıkça söz ettiren Trabzonspor Basketbol Play-Off'ta daha iddialı durumda bulunuyor. Ekonomik olarak büyük destek gören Trabzonspor Basketbol için Play-Off'ta başarı son şans. Trabzonspor Basketbol'un temsilcimize elenmesi durumunda takımda büyük revizyona gidileceği gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.