Peugeot fırsatlar konvoyu Konya’da

Peugeot fırsatlar konvoyu Konya’da

Peugeotun otomobil heyecanını tüm Türkiye ile paylaşmak için 10 Nisanda yola çıkardığı Peugeot Fırsatlar Konvoyu, Konyada otomobil severler ile buluştu.

Peugeot Fırsatlar Konvoyu etkinlikleri dahilinde katılımcılar Peugeot markasının hem binek, hem de hafif ticari araç ürün gamında bulunan tüm araçlar ile tanışma ve bu araçları test etme fırsatı buldu. Kule Site Otopark’ında gerçekleştirilen etkinlikte, çok sayıda otomobil sever Peugeot modelleri hakkında bilgi edinip, test sürüşü yapma imkanı buldu. Etkinliklerde ayrıca Peugeot’un henüz pazara sunmadığı 3008 ve 206+ modelleri de tanıtıldı.

Peugeot Fırsatlar Konvoyu ile ilgili açıklama yapan Uyararslan Peugeot Yönetim kurulu Üyesi Adnan Uyararslan, “10 Nisan-7 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan Peugeot Fırsatlar Konvoyu ile Peugeot, yeni müşteri memnuniyeti anlayışını sergilemek adına bugün Konya’da otomobil severler ile buluştu. Binek ve hafif ticari araç ürün gamında bulunan 12 farklı modeli test etme ve önümüzdeki aylarda Türkiye pazarına sunulacak olan yepyeni modeller ile tanışma imkanının sunulduğu aktivite ile tüketicilere ulaşılıyor” dedi. Uyararslan ayrıca, organizasyon dahilinde teste sunulan Peugeot 107, 206 sedan, 207, 207 outdoor, 308, 308 SW, 407, Bipper, Partner Origin, Partner Tepe, Expert ve Boxer modelleri ile her kesime hitap eden Peugeot’un, bu aktivite ile sergilediği 3008, 206+ modellerinin yanı sıra 4007 ve 407 coupe modellerinin de gösterime sunulduğunu söyledi.
RASİM ATALAY
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.