Petrol Ofisi sanayicilerle buluştu

Petrol Ofisi sanayicilerle buluştu

Petrol Ofisi Madeni Yağlar ekibinin kuruluşlarının 70. yılında Antalya ile başlattığı ve bugüne kadar 7 ilde 1 bin 500 noktaya ulaşan sanayi siteleri ziyaretleri programı Konya ile devam etti

Program kapsamında perakende satış noktaları, servis ve oto tamirhaneler ziyaret edilerek Petrol Ofisi Madeni Yağları’ndaki yenilikler ve yüksek teknolojili ürünlerin tanıtımı yapıldı. Etkinlik kapsamında, Petrol Ofisi madeni yağ yetkilileri ile aktiviteye katılan perakende satış noktası, servis ve oto tamirhaneleri çalışanları Rixos Otel’de düzenlenen akşam yemeğinde bir araya gelerek hem sektör sorunlarını tartışıyor hem de karşılıklı beklentilerini dile getirdiler. Programa Petrol Ofisi Madeni Yağ Distribütör Satışları Saha Müdürü Öztürk Öz, Madeni Yağ Distribütör Satışları İç Anadolu Saha Müdürü Caner Ülgen, Petrol Ofisi’nin Konya Bölge Distribütörü Görgülü Petrol Ürünleri Şirketinin Sahibi Bezet Görgülü, Görgülü Petrol Ürünleri Satış Müdürü Taner Aygün ve çok sayıda sanayici katıldı.

Petrol Ofisi Madeni Yağ Distribütör Satışları Saha Müdürü Öztürk Öz, Petrol Ofisi’nin kuruluşunun 70. yılında kaliteyi ön plana çıkardıklarını belirterek, son 4 yılda yağ sektöründe önemli atılımlar gerçekleştirdiklerini söyledi. Büyük firmalarla rekabet ortamında kaliteyle yarıştıklarını aktaran Öz, “Bu anlamda yüksek teknolojiyle üretim gerçekleştiriyoruz ve ürünlerimizin kullanışlı olup olmadığını ise saha araştırmaları yaparak ortaya koyuyoruz. Sanayicilerimiz yağlarımızı memnuniyetle kullanıyor. Bu durum ise bizi yağ sektöründe bir adım öne çıkartıyor” dedi.

Petrol Ofisi Madeni Yağlar aracında yapılan sunumlarda Petrol Ofisi’nin akıllı yağ teknolojisi ile üretilen maxima binek araç motor  yağları ailesi ile MAXIMUS ağır vasıta motor yağları ürünleri tanıtılırken, özellikle Petrol Ofisi’nin en son teknoloji ürünleri olan MAXİMA 0W-30, MAXİMA Diesel LA 5W-30, MAXİMA Diesel 5W-40 ve MAXIMUS Diesel 10W-40,  MAXIMUS Turbo Diesel Extra 15W-40 ve MAXİMOTO 10W-40 yoğun ilgi gördü.

HASAN AYHAN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.