Pawelekle temaslar sürüyor

Pawelekle temaslar sürüyor

Torku Konyaspor’da kaleye yapılacak transfer merakla bekleniyor. Yeşil beyazlı yönetim kaleye transfer yapılmayacağını söylese de, Pawelek ile temaslar sürüyor.

Torku Konyaspor’da kaleye yapılacak transfer merakla bekleniyor. Yeşil beyazlı yönetim kaleye transfer yapılmayacağını söylese de, Pawelek ile temaslar sürüyor.Torku Konyaspor’da geçen sezonla bu sezon arasındaki en büyük fark kalede yaşandı. Yeşil beyazlıların kalesi geçtiğimiz yıl toplara kapalıyken, bu sezon yenilen hatalı goller camiayı çileden çıkardı. Yeşil beyazlıların kalesinde geçtiğimiz sezon forma giyen Pawelek’in sözleşmesinin bitmesi ve sezonun başlangıcına az bir zaman kala kaldırılan yaş sınırı nedeniyle oyuncunun sözleşmesi uzatılamamıştı. Hal böyle olunca kendisine yeni bir ekip bulan Pawelek şimdi ise geri dönmek istiyor. Bu noktada ise yeşil beyazlı yönetimle görüşmelerin yapıldığı gelen bilgiler arasında.

Yeşil beyazlı yönetim ise kaleye bir transfer yapmayacaklarını daha önceki açıklamalarında belirtmişlerdi. Ancak gelinen noktada bir takviyenin şart görülmesi nedeniyle Pawelek ile görüşmelerin yapıldığı öğrenildi. Oyuncunun sözleşmesinin devam etmesi nedeniyle kulübüne belli bir bonservis ücretinin ödenmesi gerekiyor. Torku Konyaspor yönetimi ise bu rakamı aşağıya çekmenin peşinde. Alınan bilgilere göre alternatifler arasındaki bir diğer isim ise Anadolu Selçukluspor kalecisi Sabri Fener. Sezon başında takımla kampa katılan Sabri Teknik Direktör Hüsnü Özkara tarafından Anadolu Selçukluspor’a geri gönderilmişti. Uğur Tütüneker ve yardımcılarının onay verdiği genç kalecinin de Torku Konyaspor kadrosuna katılmasının birkaç gün içinde netleşmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.