Parker'da sorun

Parker'da sorun

Torku Selçuk Üniversitesi'nde büyük yankı uyandıran Smush Parker transferi gerçekleşmedi. Amerikalı oyuncunun kulübü transferden vazgeçtiğini açıkladı. Sarı-mavili yöneticiler ise bu oyuncuyu almakta ısrarlılar

Eski NBA yıldızlarından Smush Parker'ı transfer ederek büyük yankı uyandıran Torku Selçuk Üniversitesi'nde beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. Önceki gün akşam saatlerinde Konya'ya gelmesi beklenen Smush Parker'ın bağlı bulundu menejerlik şirketi Twitter'dan yaptığı açıklamada Paristeri kulübünün son anda Parker'a temiz kağıdı vermekten vazgeçtiğini ve transferin askıya alındığını açıkladı. Yaşanan bu gelişmenin ardından Selçuk Üniversitesi yönetimi  Paristeri kulübü, TBF, FIBA nezdinde girişimlerde bulundu. Transferin son anda gerçekleşmemesi nedeniyle mağduriyet yaşadığını düşünen Selçuk yönetimi FIBA'ya Paristeri kulübü hakkında dava açtı.

BUGÜN BELLİ OLACAK

Transferin gerçekleşmemesi nedeniyle büyük bir hayal kırıklığına uğradıklarını söyleyen Torku Selçuk Üniversitesi Basın Sözcüsü Kerem Öten, “Transferimiz çok büyük yankı uyandırmıştı. Ulusal medyada bile geniş yer buldu. Bu kadar kariyerli bir oyuncuyu transfer ettiğimiz için gerçekten heyecan duymuştuk. Gerekli imzalar atılmış, oyuncunun uçak bileti bile gönderilmişti. Ancak Paristeri klübü son anda temiz kağıdını vermekten vazgeçti. Kulüple temasa geçtik. Paristeri'nin antrenörü ve kulübün menejeri kendileri açısından bir sıkıntının bulunmadığını transferi engelleyenin kulüp başkanı olduğunu söylüyor. Sebebin ne olduğunu bilmiyoruz ancak oyuncunun ödenmeyen alacaklarını istemesi nedeniyle olabileceğini düşünüyoruz. Biz gerekli girişimlerde bulunduk. Federasyon'un tavsiye ettiği bir avukat vasıtasıyla FIBA'ya dava açtık. Parker'ın menejeri konuyu çözebilmek için girişimlerini sürdürüyor. Bir süre daha beklemeyi planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

ÜNİVERSİTE'NİN B PLANI HAZIR

Bir süre daha bekleyceklerini eğer transfer netlik kazanmazsa yeni oyuncu arayışına gireceklerini aktaran Öten, “Selçuk Üniversitesi transfer gerçekleşmezse ortada kalacak değil tabii ki. Her zaman bir B planımız var. Zaten temasta bulunduğumuz oyuncular var. ancak biz Parker'ın olmasını çok istiyoruz. Gerçekten çok kaliteli ve kariyerli bir oyuncu. Eğer bir gelişme yaşanmazsa mağduriyetimizin giderilmesi açısından davayı devam ettireceğiz ancak yeni oyuncu arayışına da başlayacağız. Herhangi bir gelişme yaşanması durumunda kamuoyuna gerekli açıklama yapılacaktır” diye konuştu.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.