Para bulamadılar, Avrupa'ya Beşiktaş gidiyor

Para bulamadılar, Avrupa'ya Beşiktaş gidiyor

Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi takımlarından Ereğli Belediyespor, parasızlık nedeniyle Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Kupasına katılamayacaklarını bildiren dilekçeyi Voleybol Federasyonuna verdi.

Kulüp başkanı Fethi Ertekin, yaptığı açıklamada, 2002 yılında kurulan ve deplasmanlı voleybol liglerindeki mücadelesine 2003-2004 sezonunda başlayan Ereğli Belediyespor Voleybol Takımı’nın kısa sürede tarihi başarılara imza attığını belirtti. Ertekin, Aroma Voleybol Ligi’nde mücadele ettikleri ilk yılda Beşiktaş gibi son derece güçlü bir kadroya sahip olan köklü bir kulübü geride bırakarak, Avrupa Voleybol Konfederasyon “CEV” Kupasına katılma hakkı kazandıklarını kaydetti.

Ertekin, Ereğlili sporseverlerin takıma büyük destek verdiğini bu başarıda, taraftarından oyuncusuna, teknik heyetinden yönetimine kadar herkesin katkısı olduğunu vurguladı. Avrupa kupalarına katılma hakkı kazandıktan sonra sponsor arayışına girdiklerini ifade eden Ertekin, şöyle konuştu: “Sponsor desteği olmadan bugünlere kadar geldik. Ancak bundan sonrası kulübün imkanlarını aşıyor. Avrupa kupalarında mücadele eden bir takımın, atladığı tur sayısına göre değişmekle birlikte 100-150 bin lira civarı masrafı oluyor. Bizim bunu karşılayacak gücümüz yok. Bunun için basın aracılığıyla bütün Konya kamuoyunu bilgilendirmeye çalıştık. İş adamlarına çağrıda bulunduk. Ancak 100-150 bin lirayı bulamadığımız için tarihimizde ilk kez katılma fırsatını yakaladığımız Avrupa kupalarına gidemedik. Kupaya bizim yerimize Beşiktaş davet edildi. Avrupa kupalarına katılamayacağımız için çok üzgünüz. Çok yazık oldu. Burada herkes kendi payına düşeni almalı” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum