PANKOBİRLİK seçimleri yapılmalı

PANKOBİRLİK seçimleri yapılmalı

Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk PANKOBİRLİKin en kısa sürede seçimli genel kurulunun tamamlaması için çağrıda bulundu

Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk PANKOBİRLİK’in en kısa sürede seçimli genel kurulunun tamamlaması için çağrıda bulundu. Başkan Öztürk, mesleki birliklerin işleyişinin kendi iradelerine bırakılmasının meslek temsilcileri açısından en doğru karar olacağını söyledi.

 

Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk, Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birliği’nin seçimli genel kurulunun Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından ertelenmesinin birliğin iradesine ters düştüğünü söyledi.

 

Öztürk, “Konya’nın önemli sektörlerinden olan pancar üreticiliği Konya tarım sektöründe faaliyet gösteren çiftçilerimiz için önemli bir gelir kaynağıdır. Şehrimiz adına önemli olan bu sektörde faaliyet gösteren pancar üreticilerinin birlik içerisinde kurdukları PANKOBİRLİK bugün 1,5 milyon pancar üreticisini çatısı altında toplayarak ülkemizin önemli bir kooperatif birliği konumundadır. Mesleki birliklerin kendi işleyişlerini yönetmeleri sektörlerinin geleceği açısından büyük önem taşımaktadır. Kurumların kendi sistemleri içerisinde kendi iradelerini ortaya koymaları kurumları daha ileriye götürecek bir yaklaşımdır. Mesleki birlikler de bu açıdan kendi temsilcilerin iradeleriyle sektörlerine daha büyük katkı sağlayacak kuruluşlardır. PANKOBİRLİK’in seçimli genel kurulunun ertelenmesi kendi iradelerine ters düşen bir durumdur. Ülkemizin bu önemli kuruluşunun en kısa sürede genel kurulunu tamamlayarak birlik temsilcilerine en iyi hizmeti vermelerini bekliyoruz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.