PAF evinde mağlup

PAF evinde mağlup

Gençlerbirliği deplasmanından bir puanla dönen Konyaspor PAF takımı evinde ağırladığı Sivasspor a 2-1 mağlup oldu. Sivasın gollerini Eren ve Enes atarken Konyasporun tek golü Recepten geldi

PAF Ligi’nde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor, ligin 28. haftasında Sivasspor’u kendi saha ve seyircisi önünde ağırladı. Uzun bir aradan sonra üst üste Hacettepe ve Gençlerbirliği maçlarından dört puan çıkarmayı başaran yeşil-beyazlılar, zorlu mücadeleden 2-1’lik yenilgi ile ayrıldı. Temsilcimiz aldığı bu yenilgi ile 33 puanda kaldı ve sıralamada 12. sırada yer aldı.

2 Nolu Saha’da oynanan karşılaşmaya her iki ekipte oldukça kontrollü başladı. Her iki takımında girdiği pozisyonlarda rakip takımların savunmalarını aşamadılar. Maçın ilerleyen bölümlerinde orta alanda üstünlüğü ele geçiren konuk ekip Sivas, aradığı golü 39. dakikada Eren’in ayağından buldu. İlk yarının geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca Konyaspor, soyunma odasına 1-0 mağlup gitti.
Maçın ikinci yarısında önce beraberliği ardında da galibiyeti yakalamanın hesaplarını yapan Konyaspor, etkili ir başlangıç yaptı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede gol arayan temsilcimiz Feyyaz ve Ali ile yaladığı pozisyonları kullanamadı. Maçın ilerleyen bölümlerinde rakip kaleyi abluka altına alan yeşil-beyazlılar zaman zaman defansında açıklar verdi. Bu açıklardan birini iyi değerlendiren konuk ekip Sivas, 60. dakikada Enes’le farkı ikiye çıkardı 2-0. Yediği golün ardından oyun disiplininden kopmamaya çalışan yeşil-beyazlılar, skoru değiştirmekte etkili olamadı. Maçın son bölümlerinde Sivas ceza alanında meydana gelen karambolde Konyaspor penaltı vuruşu kazandı. 90. dakikada topun başına geçen Recep Aydın maçın skorunu belirledi. 2-1.
Öte yandan BAL Ligi’nde mücadele eden takımlar ligi galibiyetle noktaladı. Şekerspor, Hacettepe engelini 3-2 ile geçti. Başkent deplasmanında Ankaragücü’ne konuk olan Konyaspor BAL takımı ise  2-1’lik skorla ayrıldı.

SAHA: 2 Nolu
HAKEMLER: Süleyman Güler, Tahir Yaman, M.Fatih Yeman
KONYASPOR: O.Nazmi, Sefa (İlyas), Erdem, Ramazan, Oğuz, Rifat, Ali Kireş (Muhammed Sak), Feyyaz, Recep Aydın, Ahmet İçöz (M.Zülfü), Ali Dere
SİVASSPOR: Murat, Erbay, Yunus, Kadir, Sedat, Ali (Ali Demir), Kaan, Enes (Muzaffer), Eren, Ozan (Çağlar), Caner
GOLLER: Recep Aydın (dk.90 pen) (Konyaspor), Eren (dk.39), Enes (dk.60) (Sivasspor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.