PAF, 12.sırada

PAF, 12.sırada

İstanbul deplasmanında Fenerbahçeye mağlup olan Genç Kartallar, ligde 12. sıraya düştü.

Profesyonelliğe Aday Futbolcu Ligi’nde (PAF) 33.hafta karşılaşmasında Fenerbahçe’ye konuk olan Konyaspor karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrılınca haftayı 12.sırada kapattı. Ligin şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe ise puanını 70’e çıkararak şampiyonluk şansını son haftaya taşımayı başardı. Şampiyonluğun diğer bir adayı Antalyaspor ise deplasmanda Ankaraspor’a 2-1 mağlup olunca şampiyonluk yolunda önemli bir yara aldı. Antalyaspor son hafta Ankaragücü ile Fenerbahçe ise Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak. Maçlar berabere biterse, Antalyaspor şampiyonluğunu ilan edecek. Antalyaspor berabere kalır, Fenerbahçe Trabzon’dan galibiyetle dönerse, sarı-lacivertliler ligde şampiyonluğunu ilan edecek. Ligde son haftaya girilirken iddiası kalmayan Trabzonspor, Eskişehirspor ile deplasmanda 3-3 berabere kalarak puanını 65’e yükseltti.

Eskişehirspor da puanını 33 yaparak haftayı 15.sırada kapattı. Haftanın en gollü maçında evinde Hacettepespor’u 5-3 mağlup eden Kayserispor ligdeki 4.galibiyetini alarak, son haftaya girilirken 19 puana yükseldi. Oldukça kötü bir sezon geçiren Kayseri temsilcisi, aldığı galibiyetle bitime bir hafta kala moral buldu. Hacettepespor ise, ligdeki 19.mağlubiyetini Kayserispor’dan aldı. Kocaelispor, Büyükşehir Belediyespor ile 0-0 berabere kalırken, iki iddiasız takımın mücadelesinde Beşiktaş, Galasatasaray karşısında sahadan 1-1’lik skorla ayrıldı. Ankaragücü evinde Denizlispor ile berabere kalırken, geçen yılın şampiyonu Sivasspor evinde Gençlerbirliği’ne 2-0’la teslim oldu. Bursaspor ise evinde konuk ettiği Gaziantepspor’u 3-1 mağlup ederek haftayı 51 puanla 7.sırada tamamladı.
EKEN: ERKEN DAKİKALARDA GOLLER YEDİK
PAF Antrenörü Salih Eken, Fenerbahçe karşısında sahaya kazanmak için çıktıklarını, ancak sergiledikleri mücadelenin puan için yeterli olmadığını söyledi. Fenerbahçe’nin şampiyonluğa oynayan güçlü bir takım olduğunu vurgulayan Eken, “Sahada tam olarak istediklerimizi yapamadık. 35.dakikada yediğimiz ikinci gol oyun planımızı etkiledi. İkinci yarıda Muhammet’in tek sayısı da puan için yeterli olmadı. Önümüzdeki hafta Ankaraspor maçı var. Bu maçı alıp ligi galibiyetle noktalamak istiyoruz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.