Öztürk, göreve başladı

Öztürk, göreve başladı

Konya Ticaret Odasında seçim sürecinin tamamlanmasının ardından mazbatasını alan Selçuk Öztürk görevine başladı.

Konya Ticaret Odası’nda Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilen Öztürk, “129 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan Konya Ticaret Odası’nda Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımızla birlikte hizmet edecek olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi. Konya Ticaret Odası’nda 2001-2005 döneminde Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunan Başkan Öztürk, 2009 Meslek Komitesi seçimlerinde 32. Meslek Komitesi’nden KTO Meclis Üyeliği’ne seçildi. MÜSİAD Konya Şubesi’nin kuruluşunda görev alan Öztürk, MÜSİAD’ın 4. Dönem Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yaptı.

Konya Ticaret Odası’nda başkan ve bazı yönetim kurulu üyelerinin istifalarının ardından 29 Nisan Cuma günü yapılan seçimlerde Oda Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Öztürk, “Konya’nın en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Konya Ticaret Odası’nda birlik ve beraberlik içerisinde Konya’mıza hizmet edeceğiz. Odamızın ülkemiz için üstlendiği hizmet misyonunu el ele vererek sürdürmesini sağlayacağız” diye konuştu. Başkan Öztürk, Konya ticaret Odası’nda bugüne kadar hizmet eden bütün Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri’ne teşekkür etti. 

SELÇUK ÖZTÜRK KİMDİR?

1967 yılında dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Konya’da yaptı. İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Makine Mühendisliği Bölümü’nden 1988 yılında mezunu oldu. Konya Ticaret Odasında 2001–2005 döneminde Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulundu. Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) Ticaret Odaları Konsey Üyeliği yaptı. 2005–2009 yılları arasında kuruluşunda görev aldığı MÜSİAD Konya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüttü. KAYI-TES Ltd. Şti. adı altında mekanik tesisat malzeme satışı ve taahhüt işleri ile KAYI İletişim adı altında firması bulunmaktadır. Selçuk Öztürk evli ve dört çocuk babasıdır.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.