Özkara’ya 3 maç ceza

Özkara’ya 3 maç ceza

Profesyonel Disiplin Kurulu sezonun ikinci toplantısında ceza yağdırdı. Konyaspor teknik direktörü Hüsnü Özkaraya 3 maç ceza veren kurul, süperi ligden 7 takımı da toplam 55 bin TL para cezasıyla cezalandırdı..

Kurul Gaziantepspora maçında izinsiz olarak yeşil alana giren Galatasaray’ın milli futbolcusu Arda’ya ihtar verdi. Profesyonel Disiplin kurulu, haftanın ilk haftasında yapılan maçların ardından Gaziantepspor ve Bursaspor’u 7 bin 500’er, Galatasaray, Büyükşehir Belediyespor ve Trabzonspor’u 5’er, Manisaspor’u 15 ve Diyarbakırspor’u 10 bin TL ile cezalandırdı. Kurul, Arda ile birlikte Antalyaspor teknik direktörü Mehmet Özdilek, Antalyaspor malzemecisi Kamil Balaban, Ankaraspor malzemecisi Yusuf Gürbüz’e ihtar verdi. Altay’dan levent Kartop’a ise Giresunuspor ile oynanan özel maçta hakeme yaptığı centilmenlik dışı hareketten dolayı  2 maç ile cezalandırıldı.

Konyaspor tekniki direktörü Hüsnü Özkara ise 3 maçla cezalandırıldı. Türkiye Futbol Federasyonu, Profesyonel Disiplin Kurulu tarafından, Çanakkale Dardanelspor ile Kızılcahamam kampında yapılan özel maçta, hakeme yönelik hareketi nedeniyle cezalandırılan Özkara, 3 resmi müsabaka soyunma odasına ve yedek kulübesine giremeyecek. Konyaspor kulübü hukuk kurulu cezanın indirilmesi için Tahkim Kuruluna başvuracak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.