Özkara imzaya kaldı

Özkara imzaya kaldı

Cumartesi günü Konyaya gelen Hüsnü Özkara, dün Konyasporlu yöneticilerle masaya oturdu. Tecrübeli teknik direktör, büyük bir ihtimalle bugün sözleşme imzalayacak ve transfer için kolları sıvayacak


Önümüzdeki sezon Bank Asya 1. lig’de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Konyaspor’da yönetim kolları sıvadı. Konyaspor Başkan yardımcısı ve futbol şube  sorumlusu Zeki Çimen, öncelcikle teknik direktör sorununu çözmek için kolları sıvadı. Bu konuda ilk adımı da atan Çimen, yeşil-beyazlı ekibi Turkcell Süper Lige taşıyan tecrübeli teknik direktör Hüsnü Özkara ile temasa geçti. Cumartesi günü Hüsnü Özkara’yı Konya’ya davet eden Çimen, dün gündüz saatlerinde başarılı teknik adamla bir araya geldi. Hüsnü Özkara ile genel anlamda bir konuşma yaptıklarını, belirli noktaya geldiklerini ve büyük bir ihtimalle de bugün kendisiyle sözleşme imzalayacaklarını söyledi.
Hüsnü hocanın kendilerine “bu takımı şampiyon yaparım” dediğini de bildiren Çimen,  “Hüsnü Hoca ile belirli bir noktaya geldik. Kendisi son derece iddialı bir teknik adam. Her şeyden önce Konya’nın yapısını çok iyi biliyor. Konya’yı da çok seviyor. Konyalı da kendisini çok seviyor. Bunların yanında Bank Asya’yı da iyi tanıyor. Bunlar bizim için önemli sebepler. Anlaşmamak için hiçbir sebep yok. Büyük bir ihtimalle akşam (dün) bir görüşme daha yapıp bu işi resmiyete dökeceğiz” dedi.
TRANSFER İÇİN KOLLAR SIVANACAK
Konyaspor’da teknik direktör sorunu çözüldükten sonra ilk iş olarak iç ve dış transfer görüşmeleri için kollar sıvanacak. Öncelikle iç transferde kalmasını istedikleri oyuncularla masaya oturacaklarını söyleyen Zeki Çimen, hocanın görüşleri ve raporu doğrultusunda da dış transfere yöneleceklerini bildirdi. Çimen, “Hoca sorununu çözer çözmez öncelikle iç transferde yola devam etmek istediğimiz oyuncuları davet edeceğiz. Sonra hocamızın raporu doğrultusunda dış transfere yöneleceğiz. Bunun yanı sıra yeni sezon hazırlıkları için de kamp yerini belirleyeceğiz. Ancak, öncelikle hoca sorununu bitirmek istiyoruz” diye konuştu.
Öte yandan, Konyaspor’da devam eden yabancı oyuncular Da Silva, Poljak ve Milos ile anlaşıldığı ve futbolcuların Konya’ya davet edildikleri öğrenilirken, kadroda kalması düşünülen diğer futbolcular; Erdal, Veysel, Ömer, Oğuzhan, Bülent ve Ferdi ile de yapılan ilk görüşmelerin olumlu olduğu belirtildi. Geçtiğimiz sezonki kadroda yer alan genç futbolcularında takımda kalmak istedikleri, bu futbolcuların ise Koray, Caner, Recep ve Uğur Yanıkdemir olduğu iddia edildi. Komite haberde ismi geçen futbolcularla görüşmelere bugün resmen başlayacak ve iç transferi hafta sonuna kadar bitirecek.
Diğer taraftan, yeşil-beyazlı temsilcimizde,13 Temmuz’da yapılacak genel kurul için heyecanlı bekleyiş sürüyor.. Geçtiğimiz hafta içerisinde oluşturulan 22 kişilik yönetimin, yaşanan olumsuzluk nedeniyle geri çekilmesinin ardından şimdi gözler, 8 Temmuz’da Amerika’dan dönecek Büyükşehir belediye Başkanı Tahir Akyürek’e çevrildi. Akyürek’in gelmesinin ardından başkan adayının netleşeceği ve yeni yönetime kesin şeklin verileceği bildirildi. Yönetime, büyük bir olasılıkla, geçtiğimiz günlerde oluşturulan genç isimlerin alına bileceği ileri sürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.