Özkara: Hakettiğimiz bir galibiyete imza attık

Özkara: Hakettiğimiz bir galibiyete imza attık

Çanakkale Dardanelsporu deplasmanda 2-1 mağlup ederek puanını 7ye çıkaran Konyaspor, ikinci deplasman galibiyetiyle de dikkatleri üzerine çekmeyi bildi.

Maçtan sonra görüşlerini açıklayan yeşil-beyazlı ekibin başarılı teknik adamı Hüsnü Özkara, çok iyi bir maç oynadıklarını, önemli bir galibiyete imza attıklarını belirterek, “bütün futbolcularımı performanslarından dolayı kutluyorum” dedi.

Cezası nedeniyle karşılaşmayı tribünden izleyen Özkara, maça iyi başladıklarını, özellikle 10 kişi kaldıktan sonra olağanüstü bir gayret gösterdiklerini belirterek, “Çanakkale’ye 3 puan için gelmiştik ve hak ettiğimiz 3 puanı da almayı başardık.  Maçın başından sonuna kadar önemli pozisyonlar bulduk. Bunları değerlendirebilmiş olsaydık veya 2-0 öndeyken kazandığımız penaltıyı gole çevirebilmiş olsaydık maçı orada koparırdık. Ancak, her şeye rağmen Çanakkale gibi zor bir deplasmandan iyi oynayarak, iyi pas yaparak kazandığımız 3 puanla önemli bir engeli aşmış olduk. Oyunun kontrolünün bizde olması da beni ayrıcı mutlu etti. Futbolcularımı tebrik ediyorum” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.