Özen Makina cezaevinde eğitim verdi

Özen Makina cezaevinde eğitim verdi

Özen Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. Açık Cezaevi İnfaz Kurumunda faaliyet gösteren demir atölyesi çalışan personel ve hükümlülerine yönelik 2 günlük "Kaynak Yöntemleri" semineri verdi

Özen Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. Açık Cezaevi İnfaz Kurumunda faaliyet gösteren demir atölyesi çalışan personel ve hükümlülerine yönelik 2 günlük "Kaynak Yöntemleri" semineri verdi. Seminerde Özen Makina A.Ş.'nin Satış Müdürü Hüseyin Yandıateş ve Kaynak Mühendisi Ahmet Ceran, hem bilgiye dayalı hem de uygulamalı olarak dersler verdi.
Hüseyin Yandıateş, cezaevinde kalan personel ve hükümlülere yönelik eğitim çalışmasından, oldukça güzel sonuçlar aldıklarını ifade etti. Yandıateş, “Cezaevindeki hükümlülerin, sivil hayata alışmaları noktasında yaptığımız çalışmadan olumlu sonuçlar aldık. Hükümlüler ve cezaevi personeli öğrenme konusunda çok istekliler. Firma olarak sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde bu tür çalışmalara bundan sonra da devam edeceği” dedi.

Ahmet Ceran ise sektördeki gelişmeler ve kaynak alanında dikkat edilmesi konularının seminerin ana temasını oluşturduğunu vurgulayarak, “Arkadaşlar öğrenme adına bize akıllarına takılan her şeyi sorma fırsatı buldular. Yeni kaynak makinelerimizin sağladığı kolaylıkları ve iş verimini artırmanın yollarını aktarma şansını yakaladık” şeklinde konuştu.
Cezaevi yetkililerince de desteklenen seminer sonunda Özen Makina A.Ş. tarafından katılımcılara çeşitli hediyeler ve eğitim sertifikası verildi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.