"Özel Sporculara Özel Destek Kampanyası"

"Özel Sporculara Özel Destek Kampanyası"

Ünlü sporcular, Özel Olimpiyatlar 2014 Yaz Oyunları’nda Türkiye’yi temsil etmeye hazırlanan özel sporculara moral ziyaretinde bulundu.Özel Olimpiyatlar Türkiye Organizasyonu’nun işbirliği ile yürütülen “Özel Sporculara Özel Destek...

Ünlü sporcular, Özel Olimpiyatlar 2014 Yaz Oyunları’nda Türkiye’yi temsil etmeye hazırlanan özel sporculara moral ziyaretinde bulundu.

Özel Olimpiyatlar Türkiye Organizasyonu’nun işbirliği ile yürütülen “Özel Sporculara Özel Destek Kampanyası” 10. yılında da 500 özel sporcunun yetiştirilmesine destek oluyor.

Bu yıl Belçika’nın Antwerp şehrinde düzenlenecek olan Özel Olimpiyatlar 2014 Avrupa Yaz Oyunları’nda Türkiye’yi temsil edecek olan 39 özel sporcu, Burhan Felek Spor Salonu’nda kampa girdi. Kampı ziyaret eden eski milli basketbolcu ve antrenör Orhun Ene, Galatasaray Daikin Bayan Voleybol Takımı oyuncularından Melis Gürkaynak, Gamze Alikaya ve Galatasaray FXTCR Erkek Voleybol Takımı oyuncularından Boğaçhan Zambak, Hakan Polat çocuklarla eğlenceli vakit geçirip Özel Olimpiyat Oyunları öncesi çocuklara moral verdiler.

Dünyanın en büyük amatör spor organizasyonu olan Özel Olimpiyat Oyunları’na bu yıl 13-20 Eylül 2014 tarihlerinde Türkiye’den 39 özel sporcu katılıp ülkelerini temsil edecekler. Çocuklar oyunlarda yüzme, atletizm, futbol, basketbol ve masa tenisi branşlarında performans sergileyecekler.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.