Özel İdareli bisikletçiler ikinci oldu

Özel İdareli bisikletçiler ikinci oldu

Konya İl Özel İdareli bisikletçiler, Alanyada yapılan KAP Sezon Açılış Kupasında aldıkları ikincilik ve üçüncülük ile Konyanın adını yollara yazdırdı

Konya İl Özel İdareli bisikletçiler, Alanya’da yapılan KAP Sezon Açılış Kupası’nda aldıkları ikincilik ve üçüncülük ile Konya’nın adını yollara yazdırdı
Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun 2012 yol bisikleti takviminde ilk sırada yer alan KAP Sezon Açılış Kupası, 26-28 Ocak 2012 tarihleri arasında Antalya’nın Alanya ilçesinde yapıldı. Yarışlarda Konya İl Özel İdaresi Spor Kulübü bisiklet takımı, aldığı ikincilik ve üçüncülük ile varlık gösterdi.
Bütün kategorilerin kıyasıya mücadele ettiği ve 405 sporcunun katıldığı yarışlarda Konya İl Özel İdaresi’nden 10 sporcu yarışlara katıldı. Yarışların ikinci gününde Yıldız A kategorisinde 50 kilometrelik yol yarışlarında İl Özel İdaresi Spor Kulübü sporcularından Sedat Koç tekerlek farkıyla 2. olurken, kardeşi Vedat Koç yine tekerlek farkıyla 3.lük elde etti. Yarışta ilk 5’e giren sporcular tekerlek farkıyla sıralamada yer aldı. Sedat Koç, 28 Ocak’ta yapılan kriteryum yarışlarında da 3. oldu.
Alanya’da yapılan yarışlarda istedikleri sonuca ulaşamadıklarını dile getiren İl Özel İdaresi Bisiklet Takımı Antrenörü Ayhan Aytekin, “Bir dahaki yarışlarda hedefimiz birincilik. 1-4 Mart 2012 tarihleri arasında Mersin’de yapılacak yarışlarda daha iyi netice alacağımıza inanıyoruz. Mersin’de gerçekleştirilecek yarışlar için çalışmalarımıza ara vermeden başladık. Kulüp olarak bisiklet branşında hedefimiz birincilik. Mersin’de buradakinden daha iyi olacağız” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.