Özel İdareli atlet gümüş madalya aldı

Özel İdareli atlet gümüş madalya aldı

Konya İl Özel İdaresi’nin deneyimli atleti Nihat Özkaymak, Darıca’da yapılan uluslararası maratonda Masterlar 40-44 yaş kategorisinde ikinci oldu

Uluslararası Darıca Yarı Maratonu, Kocaeli’nin Darıca İlçesi’nde 5-6 Ekim 2013 tarihlerinde yapıldı. Yarışmaya 40-44 yaş masterlar kategorisinde katılan İl Özel İdare Sporlu atlet Nihat Özkaymak, ikincilik elde etti.

Avrasya Maratonu’ndan sonra Türkiye’nin en önemli maratonu sayılan 3.Uluslararası Darıca Yarı Maratonu 15 ülkeden bin 150 sporcunun katılımıyla tamamlandı. Atletlerin 21 km.lik zorlu parkurda ter döktüğü maratonda masterlar kategorisinde yarışan Konya İl Özel İdaresi Sporcusu Nihat Özkaymak, 10 kilometrelik parkuru 1:17:52 dakikada koşarak, ikincilik kürsüsüne çıktı.

Daha önce uluslararası birçok yarışta İl Özel İdaresi’ni başarıyla temsil eden ve müzesine çok sayıda madalya taşıyan Nihat Özkayma’ı tebrik eden Konya İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Eşgin, “Atletizm en başarılı olduğumuz branşlardan birisi. Hafta sonunda yılın en iyi seçilen 3 sporcumuzun ardından uluslararası bir yarışta aldığımız başarı sevincimizi artırdı. İl Özel İdaresi olarak bütün branşlarda, tüm gayretimizle yeni başarılara imza atmak için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.