Özel Diltaş, sezona merhaba dedi

Özel Diltaş, sezona merhaba dedi

Yeni sezonda Aroma Erkekler Voleybol 1. Liginde mücadele edecek olan Diltaş, 2008-2009 sezonunu açtı.

Özel Diltaş Lisesi’nde dün düzenlenen törene mavi beyazlı kulübün Onursal Başkanı Ali Ataman, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, sporcular, okul idareci ve öğretmenleri ile öğrenciler katıldı. Davetlilere verilen kokteylin ardından Özel Diltas Lisesi’nde gerçekleştirilen programda konuşan Kulüp Başkanı Prof. Dr. Mehmet Bozkurt Ataman, yeni sezonda hedeflerinin ilk 8 takım içerisinde yer alarak play-off’larda mücadele etmek olduğunu söyledi.
Diltaş’ın Türkiye’nin yanı sıra Dünya’da da sesini duyurduğunu vurgulayan Ataman, “Diltaş, eğitimde elde ettiği büyük başarılarla önder olmuştur. ÖSS’de de bunu bir kez daha kanıtlamıştır. Sporda da önder olma doğrultusunda ilerleyeceğiz. Yeni ve eski oyuncularımızın karışımıyla bir kadro oluşturduk. Başarı, birlik-beraberlik, kardeşlik, sevgi ve hoşgörüyle gelir. Sporcularımızın da başarılı olacağına inanıyorum. Bu yıl 1. Ligi tanıyıp kalabilme hedefindeyiz. İlk 8 içerisinde yer alarak play-off’larda mücadele etme doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlerleyen günlerde ismini duyuracağımız bir yabancı oyuncu transfer ettik. Bugün sürpriz bir transfer daha gerçekleştirmek üzereyiz. Son transferimizde büyük katkısı olan Onursal Başkanımız Sayın Ali Ataman’a teşekkür ediyorum. Diltaş’ın 200 üzerinde çalışanı var. Tüm idareci ve çalışanlarımızın emeği çok fazladır. 2. Lig’de sporculara kanuni vecibelerini tam ve eksiksiz yerine getirin bir kulübüz” diye konuştu.
Sponsorluk görüşmelerinin devam ettiğini de belirten Başkan Mehmet Bozkurt Ataman, “Ancak ilimiz dışında gördüğümüz teveccühü maalesef Konya’da bulamadık. Bundan dolayı çok üzgünüm” ifadelerini kullandı. Bu sezon mücadele edecek PAF takımı için çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Ataman, şunları söyledi: “PAF için sabretmemiz gerekiyor. Zira ligdeki derecemize göre A takıma puan taşınacak. Eski oyuncularımızdan Tacettin Çakar ve İsmet Hakverdi’yi PAF Takımı için mesai harcayacaklar. Alanya Belediyespor’un geçen yılki hocası Serdar Eser de takımın başında olacak” şeklinde konuştu.
Antrenör Ünsal Kırıcı ise sporcularının bir çoğuyla başka takımlarda da çalıştığını ifade ederek, “27 yıllık antrenörüm, milli takımlarda da görev aldım. Allah utandırmasın. İnşallah mutlu bir sezon geçireceğiz” diye konuştu. Program sonunda ise sporcular basına tanıtıldı. Bu sezon Diltaş’ta görev yapacak isimler ise şöyle: Antrenör Ünsal Kırıcı, Genel Koordinatör Hasan Civcik, Fizyoterapist Cüneyt Şensoy, Kondüsyoner Aysen Özkul, Sporcular: Alper Yaran, Tolga Altıntaş, Veli Koçak, Bahadır Güçlüyıldız, Sinisa Gavrancic, Niyazi Durmaz, İsmet Hakverdi, Ahmet Solmaz, Tacettin Çakar, Levent Çetin ve Koray Kültür.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.