Özdemir: Oyuncularımı tebrik ediyorum

Özdemir: Oyuncularımı tebrik ediyorum

Konyaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir zorlu maçın ardından yaptığı açıklamada, Adanasporun çok iyi bir takım olduğunu ve ortaya iyi bir mücadele çıktığını söyledi

Konyaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir zorlu maçın ardından yaptığı açıklamada, Adanaspor’un çok iyi bir takım olduğunu ve ortaya iyi bir mücadele çıktığını söyledi. Adanaspor maçının oldukça zevkli ve çekişmeli bir karşılaşma olduğunu ifade eden Özdemir; “Maçtan önce rakibi durdurup kontra ataklarla etkili olmayı düşünmüştük. Bu söylediğimizin ilk bölümünü yaptık ancak fazla pozisyon bulamadık. Saha içinde mücadeleyi bir an olsun boş bırakmayan tüm oyuncularımı tebrik ediyorum. Yenilmemezlik serimizi 12 maça çıkardık. Önümüzde ilk yarının tamamlanması için sadece Göztepe maçı kaldı. O maçı da kazanarak devreye 27 puan ve moralli girmek istiyoruz. Geride kalan 15 haftaya baktığımızda elde edilen bir başarı var. Bu başarının tek sorumlusu genç ve tecrübeli oyuncularımın gösterdiği performans, birlik beraberlik ve arkadaşlıktır. Her şeye rağmen mücadeleci ruhlarını bir an olsun bırakmayan takımımla gurur duyuyorum.” diye konuştu.

 

Levent Eriş’in takımının başında olmaması nedeni ile Adanaspor’un başında sahaya çıkan Antrenör Cevdet Çapar ise maçın tek hakimi olduklarını söyledi. Oyun hakimiyetinin kendilerinde olduğunu belirterek, “Rakip kalede yakalamış olduğumuz net pozisyonları değerlendiremedik. Sahada ortaya koymuş olduğumuz mücadelenin karşılığı bu olmamalıydı. Konyaspor maçı artık bizim için geride kaldı ve önümüzdeki müsabakalara odaklanmak zorundayız” dedi. Levent Eriş’in yokluğunu zaman zaman hissettiklerini anlatan Çapar, buna rağmen futbolcuların sahada ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını dile getirdi. Sezon başından bu yana gol yollarında çok ciddi sıkıntılar yaşadıklarını kaydeden Çapar, ne yazık ki bu sorunu hala çözemediklerini ifade etti. Adanasporlu futbolcular Koray Şanlı ve Berk Neziroğulları da, sahada kazanmak için ellerinden gelen en iyi mücadeleyi ortaya koymalarına rağmen, istedikleri sonuca ulaşamadıklarını belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.