Özboyacı Altın 30. yaşını kutladı

Özboyacı Altın 30. yaşını kutladı

Özboyacı Altın, Konyada geçen başarılarla dolu 30 yılını eğitim ve motivasyon etkinlikleriyle kutladı

Özboyacı Altın, Konya’da geçen başarılarla dolu 30 yılını eğitim ve motivasyon etkinlikleriyle kutladı. Kuruluşunun 30. yılını kutlayan Özboyacı Altın, personeli ve aileleriyle beraber Alanya Bera Otel’de bir araya geldi. Alanya Bera Otel'de 3 gün boyunca süren eğitim ve motivasyon etkinlikleri çerçevesinde, personele, Progroup Danışmanlık Eğitim Uzmanı Hakan Turgut tarafından eğitim verildi. "Vizyoner Satış-Pazarlama Eğitimi" başlığı altında verilen eğitim sonunda düzenlenen oyun aktivitesi ile takım ruhunun önemi kavrandı.

Düzenlenen gala gecesinde Özboyacı Altın ailesi olarak Yönetim Kurulu üyeleri ve personeli ile birlikte “30. Yıl Pastası” kesildi. Pasta kesimi sonrası yapılan 'evet-hayır' yarışması ile keyifli dakikalar geçirildi.
Gecede konuşma yapan Özboyacı Altın Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Özboyacı, nice yıllar birlikte çalışma temennisinde bulunarak, sektörde 30. yılı geride bırakmanın mutluluğu içinde olduklarını söyledi. Müşteri memnuniyetini öncelikli hedef olarak gördüklerini belirten Özboyacı, “Bugün Konya'da 7 mağaza ile halkımızın kolaylıkla ulaşabileceği noktalarda takı ve mücevherat sektöründe hizmet veriyoruz. 30. yılımızı burada personelimiz ve aileleriyle kutluyoruz. Düzenleyeceğimiz kampanya ve yeniliklerle bu mutluluğumuzu halkımızla da paylaşmayı düşünüyoruz” diye konuştu.

Gecenin sonunda personele eğitim sertifikası dağıtıldı. Personel ve aileleri ile birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile gece son buldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.