Özbekistan, Yeni Zelanda’yı Ağırlayacak

Özbekistan, Yeni Zelanda’yı Ağırlayacak

Avustralya´da 2015´de düzenlenecek Asya Konfederasyon Kupası´na (AKK) odaklanan Özbekistan, sıradaki hazırlık maçını Yeni Zelanda’yla yapacak.Önceki gün Taşkent’te oynadığı hazırlık maçında Ürdün’ü konuk eden Özbekistan, 8...

Avustralya´da 2015´de düzenlenecek Asya Konfederasyon Kupası´na (AKK) odaklanan Özbekistan, sıradaki hazırlık maçını Yeni Zelanda’yla yapacak.

Önceki gün Taşkent’te oynadığı hazırlık maçında Ürdün’ü konuk eden Özbekistan, 8 Eylül’deki bir diğer hazırlık maçında ise Yeni Zelanda Futbol Milli Takımı'nı ağırlayacak.

Genç futbolculardan oluşan bir ekiple çıktıkları Ürdün maçını 2-0 kazanan Özbekistan, Yeni Zelanda maçından da galibiyetle ayrılarak moral bulmayı hedefliyor. Pahtakor Stadı'nda yerel saatle 19.00´da (TSİ:17.00) başlayacak karşılaşmada Özbekistan Ürdün maçındaki gençlerin yerine milli takımdaki asıl futbolcuları sahaya sürecek.

Bu arada Özbekistan çalıştırıcısı Kasımov ve Yeni Zelanda hocası Anthony Hudson karşılaşma öncesinde yarın düzenleyecekleri basın toplantısında takımlarının son durumu hakkında bilgi verecek.

Özbek Milli Futbol Takımı, 6 Ekim´de ise Doha´da Katar, 10 ve 14 Ekim'de de sırasıyla Bahreyn ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) milli takımlarıyla birer hazrılı maçı yaacak.

9-31 Haziran 2015 tarihleri arasında Avustralya ev sahipliğinde gerçekleştirilecek Asya Konfederasyon Kupası'nda dört grupta 16 takım mücadele edecek. Şampiyonada B Grubu´nda yer alan Özbekistan’ın rakileri: "Kuzey Kore, Suudi Arabistan ve Çin."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.