Oyuna Dalan Babanın Arabada Bıraktığı 5 Aylık Bebek Öldü

Oyuna Dalan Babanın Arabada Bıraktığı 5 Aylık Bebek Öldü

Tayvan’da bir alışveriş merkezinde 4 saat oyuna dalan baba, aracına döndüğünde bıraktığı 5 aylık kız bebeği ölü buldu. Bebeğin boğulma ve sıcak çarpması sonucu hayatını kaybettiği açıklandı. Tayvan’ın Chiayi şehrinde bir...

Tayvan’da bir alışveriş merkezinde 4 saat oyuna dalan baba, aracına döndüğünde bıraktığı 5 aylık kız bebeği ölü buldu. Bebeğin boğulma ve sıcak çarpması sonucu hayatını kaybettiği açıklandı.

Tayvan’ın Chiayi şehrinde bir baba bebeğini arabada bırakıp yakındaki bir alışveriş merkezine gitti. 33 yaşındaki baba bu merkezde bir süre oyun oynamak istedi. Adeta zamanı unutarak 4 saat oyuna dalan baba arabaya döndüğünde ise büyük bir şok yaşadı. Yalnız bıraktığı 5 aylık bebeği hareketsiz bir şekilde arabada bulunuyordu. Çocuğunu hemen yakındaki bir hastaneye götüren baba acı haberi ise hastaneden aldı. Hastane bebeğin boğulma ve sıcak çarpması sonucu hayatını kaybettiğini açıkladı.

Olay sonrası annenin rahatsızlığı sebebiyle bebeği eşine bıraktığı öğrenildi. Baba hakkında açılan soruşturma devam ediyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.