Oto Mithat’tan kan bağışı

Oto Mithat’tan kan bağışı

Traktör yedek parça sektörünün güçlü firmalarından Oto Mithat, farkındalık oluşturmak amacıyla Kızılay’la ortaklaşa kan bağışı programı gerçekleştirdi.

İmsan Sanayi sitesindeki şirket merkezinde gerçekleştirilen kan bağışı programına Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve çok sayıda sanayici katıldı.

2.jpg

Oto Mithat Yöneticisi Mustafa Sabri Bağcı, kan bağışının özellikle son dönemde büyük önem arz ettiğini ifade ederek, şirket olarak farkındalık oluşturmak amacıyla kan bağışı kampanyası düzenlediklerini ifade etti.

3.jpg

Oto Mithat olarak sosyal sorumluluk projelerine önem veriyoruz diyen Bağcı, “Her yıl yüzlerce insan hastalık ya da kaza sonrası kan bulunamadığı için hayatını kaybediyor. Buna karşılık, son yıllarda yapılan araştırmalar ülkemizdeki yıllık kan bağışı oranının nüfusun yüzde 1’i kadar olduğunu gösteriyor. Kan bağışı, kan bekleyen kişilerin hayatını kurtarmasının yanı sıra kişinin kendi sağlığı açısında da yaşamsal önem taşıyor. Kan ihtiyacının üst seviyede olduğu bu günlerde Kızılay ile birlikte düzenlediğimiz kan bağışı kampanyamıza belediye başkanlarımız, çalışanlarımız ve sanayici dostlarımız büyük ilgi gösterdi. Kan bağışı hayat kurtarır felsefesiyle hayata geçirdiğimiz organizasyon, hedefine ulaştı. Beklediğimizin çok üzerinde katılım oldu. Destek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

HAKAN ARMUTCU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.