Öten: Ligin en üst düzey takımı biziz

Öten: Ligin en üst düzey takımı biziz

Halil Üner'in gelişi ile takımın iyi bir hava yakaladığını belirten Basın Sözcüsü Kerem Öten, “Balıkesir maçı ile birlikte üzerimizdeki ölü toprağını attık. Milli Piyango maçı kolay geçecektir. Kalan maçların tümünü kazanacağız” dedi

Best Balıkesir Basketbol karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyleyen Öten, “Balıkesir ciddi çıkış yakalamış ve son 10 maçının 9'unu kazanmış bir takımdı. Macı kazanarak önemli bir galibiyete imza attık. Halil Üner'in gelişi ile birlikte takım daha istekli ve arzulu oynamaya başladı. Dün yine özel bir maç yaptık TED Koleji ile. Takım bu maçı da 77-70 kazandı. TED Koleji güçlü ve ciddi bir rakip. İyi oynayarak bu önemli maçtan da galibiyetle ayrıldık. İyi yönde ilerliyoruz. Önümüzde kritik bir Maliye Milli Piyango maçı var. Bu maçla birlikte yolumuz netleşecek. Bu maçı da kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Takım iyi bir hava yakalamışken ben bu maçın kolay geçeğini ve kolay bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum” dedi.

GRANGER GERÇEK YERİNİ BULDU

Selçuk Üniversitesi'nin tartışılan oyuncularından Granger'in Best Balikesir maçındaki 30 sayılık performansını da değerlendiren Öten, “Antrenörümüzün geldiğinde Granger hakkında bir tespiti vardı. 'Granger klasik bir oyun kurucu değil' diyordu. Granger'in farklı bir pozisyonda oynadığında daha verimli olacağını düşünüyordu. Best Balıkesirspor maçında da bu düşünce ile sistem oluşturdu.Dikkat ederseniz Granger son maçta eski görev yerinde oynamadı. Biz oyun daha çok Fırat ve Kaan ile kurduk. Bu nedenle Granger top taşımaktan daha çok boş alan bulmaya çalıştı. 30 sayılık performansının ardında yaşanan bu rol değişikliği var. Bizim son maçtaki en büyük kazancımızın Kaan olduğunu düşünüyorum. Eskiden kadroya giremeyen Kaan son maçta hem süre aldı hem takıma büyük katkı sağladı. Eğer Kaan'dan bu şekilde faydalanabilirsek Play-Off'ta çok işimize yarayacaktır. Hatta Kaan'ın performansı Play-Off öncesi yapılması planlanan transferi de gereksiz kalabilir” ifadelerini kullandı.

BÜTÜN MAÇLARI ALACAĞIZ

Torku Selçuk Üniversitesi'nin fikstür avantajı olduğunu belirten Öten, “Bitime 7 hafta kala biz büyük maçlarımızın hepsini bitirdik. Fikstüre bakıldığında kritik olarak nitelendirilebilecek bu haftaki Maliye Milli Piyango ve ileriki haftalarda oynanacak Darüşşafaka maçları var. Ancak biz ligin en üst düzey takımıyız. Kalan maçların tamamını alarak rakiplerimizin puan kaybını bekleyeceğiz. Ben önümüzde bulunan takımların puan kaybedeceğini düşünüyorum. Özellikle Yeşilgiresun önümüzdeki haftalarda puan kaybedecek ve biz en az lig ikincisi olarak Playy-Off'a başlayacağız” diye konuştu.

TARAFTARA DESTEK ÇAĞRISI

Son maçta salonun büyük bir kısmının dolduğunu hatırlatan Basın Sözcüsü Kerem Öten, “Taraftarlarımıza destekleri için teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki haftalarda daha fazla desteklerine ihtiyacımız var. Salonun dolması önemli ancak salonda oluşacak atmosfer de çok önemli. Bizim taraftarlarımızdan beklentimiz takımı havaya sokacak o atmosferi oluşturmalı. Sadece gelip maçı izleyip giden bir kitleden çok heyecan oluşturacak bir taraftar beklentimiz var. O salon inlemeli, yıkılmalı” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.