Orhan Çıkrıkçı: Lige Kötü Olmayan, Ama Puansız Bir Başlangıç Yaptık

Orhan Çıkrıkçı: Lige Kötü Olmayan, Ama Puansız Bir Başlangıç Yaptık

Kardemir Karabükspor'un yardımcı antrenörü Orhan Çıkırıkçı, lige kötü olmayan; ama puansız bir başlangıç yaptıklarını söyledi.Fenerbahçe'ye 3 - 2 mağlup olan Kardemir Karabükspor'da yardımcı antrenör Orhan Çıkırıkçı, maçın...

Kardemir Karabükspor'un yardımcı antrenörü Orhan Çıkırıkçı, lige kötü olmayan; ama puansız bir başlangıç yaptıklarını söyledi.

Fenerbahçe'ye 3 - 2 mağlup olan Kardemir Karabükspor'da yardımcı antrenör Orhan Çıkırıkçı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Fenerbahçe'yi aldığı galibiyetten dolayı tebrik ederim. Zor bir maçtı bizim için. Fenerbahçe gibi bir takımla oynamak, hem de Fenerbahçe'nin kendi evinde oynamak zor. Ama ona rağmen iki kere beraberliği yakaladık. Son daikkalarda yaptığımız bir hatayla yediğimiz golle 3 - 2 mağlup olduk. Yeni sezona kötü başladık demeyelim; ama puansız başladık." ifadelerini kullandı.

Her iki takımın da attığı ilk gollerde ofsayt tartışması yapıldığının sorulması üzerine Orhan Çıkırıkçı, "Benim olduğum yerden karar vermek zor; ama bizim attığımız golde ofsayt olmadığını söylediler. Bunda hakemlerin yorumu önemli. Herkes farklı yorumluyor. Bu ülkede çarpık bir görüş ayrılığı var." cevabını verdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.