Orduspor’da yönetim taraftar desteği istiyor

Orduspor’da yönetim taraftar desteği istiyor

Bank Asya 1. Lig takımlarından Ordusporda kulüp başkanı Nedim Türkmen, Biz üzerimize düşeni yaptık, sıra taraftara geldi dedi.

 Türkmen, yaptığı açıklamada, taraftarın takımına sahip çıkmasının yolunun, kombine bilet almaktan geçtiğini söyledi. Kulübün, 5 iş merkezinde ve 16 stantta bilet satışlarını devam ettirdiğini belirten Türkmen, şunları kaydetti:
“İş yerlerine ziyaretlerimiz devam ediyor. Taraftarlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Son olarak Fatsa ilçesine gittik. Kombine biletler, bir takım için son derece önemli. Taraftarların beklentilerine cevap vermek için kombine satışlarının iyi olması lazım. Biz, yönetim ve teknik heyet olarak mevkilerinin en iyi oyuncularını takıma kazandırdık. Transfer çalışmaları henüz bitmedi. Belki 1-2 transfer daha yapabiliriz. Biz, üzerimize düşeni yaptık, sıra taraftara geldi. Hedeflediğimiz kombine bilet satışına ulaştığımız zaman Orduspor, sezona sorunsuz başlayacaktır. Ordu’nun 25 yıllık özlemi, gelecek yıllarda değil de bu yıl sona erebilir. Bu, tamamen Orduspor taraftarına bağlı.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.