Öncekilerin yaptıkları hataları yapmayacağız

Öncekilerin yaptıkları hataları yapmayacağız

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten transferde geç kalındığı ile ilgili eleştirilere cevap verdi.

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten transferde geç kalındığı ile ilgili eleştirilere cevap verdi. Öten, “Yüksek rakamlara transer yaparak geçmişte yapılan hatalara düşemeyiz. Sırf almış olmak için transfer yaparsak geçmişte eleştirdiğimiz yönetimlerden bir farkımız kalmaz” dedi.

Torku Konyaspor transfer çalışmalarını devam ettiriyor ancak şu ana kadar resmi imza atılmış değil. Daha önce anlaşıldığı açıklanan ve ilk yabancı transfer olarak duyurulan Fildişi Sahilleri Milli Takımı'nda da forma giyen Ousmane Viera'da pürüz çıkması camiayı bir hayli üzdü. Şu ana kadar Sadece Kartalspor'dan Mehmet Uslu'yu transfer edebilen Torku Konyaspor taraftarı bir an önce imzaların atılmasını bekliyor. 1 Temmuz'da sezon hazırlıklarına başlayacak olan Kartal'ın transferde geç kaldığı ile ilgili eleştiriler yapılmaya devam ediyor. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Kerem Öten, “Taraftarımız müsterih olsun. Geç kalmadık. Sadece Konyaspor'un çıkarlarını gözetiyoruz. Konyaspor'un parasını sokağa atamayız. Bunu yaparsak daha önce eleştirdiğimiz yönetimlerden bir farkımız kalmaz” ifadelerini kullandı.

YÜKSEK RAKAMLAR DÖNÜYOR

Geeniş çaplı bir transfer listesi yaptıklarını belirten Öten, “Ancak çok yüksek rakamlar dönüyor. Konyaspor'u aşan rakamlar bunlar. Adanaspor'dan Kibbong'u istedik kapıyı 1 milyondan açtılar. PTT 1. Lig'te bu rakamlar dönerse gerisini siz düşünün. Bizde istiyoruz bir an önce takımı hazır hale getirmeyi. Her gün bir transfer bombası patlatmayı. Ancak takımımızın eknonomik şartları ortada. Konyaspor için en faydalı transferleri en ucuz maliyetle bitirmeye çalışıyoruz” dedi.

BAŞKA TAKIMLAR ARAYA GİRİYOR

Bazı futbolcularla anlaşma noktasına geldikleri halde son anda başka takımların araya girerek fiyat artırdıklarını söyleyen Öten, “O nedenle ilgilendiğimiz isimleri açıklamaktan çekiniyoruz. Transfer komitemiz çalışmalarını sürdürüyor. Sürekli gelişmelerden haberdar etmek istiyoruz ama bizim gibi fazla transfer yapacak takımların araya girmesini engellemeye çalışıyoruz. Görüştüğümüz oyuncular var. Bunları en kısa zamanda sonuçlandırıp resmi imzayı attırmak istiyoruz” diye konuştu.

KISA SÜREDE İMZALAR GELECEK

Taraftarın telaşlanmaması gerektiğini belirten Öten, “Kısa sürede pir kaç oyuncuya imza attırmamız gerekiyor. Çalışmalarımızı hızlandırdık. Norveç Ligi'nden iki oyuncuyu izliyoruz. Yurt içinde de Uğur Tütüneker'in görüştüğü oyuncular var. Bu hafta sonuna kadar en geç hafta başında imzalar gelmeye başlar” ifadelerini kullandı. Öte yandan Torku Konyaspor'un Karabükspor'un Hırvat kalecisi Tomic ile ilgilendiği iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum