Oğuzhan Özyakup: Sosa Çok İyi Bir Futbolcu (Özel)

Oğuzhan Özyakup: Sosa Çok İyi Bir Futbolcu (Özel)

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Oğuzhan Özyakup, siyah - beyazlı takıma yeni transfer edilen mevkiidaşı Jose Sosa için övgü dolu sözler sarf etti.A Milli Takım kampından, belindeki eski sakatlığının yeniden nüksetmesi sebebiyle kadrodan...

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Oğuzhan Özyakup, siyah - beyazlı takıma yeni transfer edilen mevkiidaşı Jose Sosa için övgü dolu sözler sarf etti.

A Milli Takım kampından, belindeki eski sakatlığının yeniden nüksetmesi sebebiyle kadrodan çıkarılan ve bu akşam saatlerinde yurda dönen Oğuzhan Özyakup, havalimanında Cihan muhabirinin sorularını cevapladı.

Arka adalesinde yırtık tespit edilen ve A Milli Futbol Takımı kadrosundan çıkarılan Galatasaraylı futbolcu Semih Kaya ile birlikte yurda dönen siyah beyazlı ekibin başarılı futbolcusu Oğuzhan, "Sakatlığımda şu an önemli bir durum yok. Kulüp doktorumuzla durumu değerlendireceğiz." diyerek sakatlığı hakkında bilgi verdi.

2014 - 2015 yılı ilk transfer döneminin son gününde siyah - beyazlı takıma dahil edilen Arjantinli oyuncu Jose Sosa ile ilgili sorulan bir soruya da cevap veren Oğuzhan, "Sosa çok iyi bir futbolcu bana göre. Takımımıza inşallah çok katkı yapar. İnşallah yararlı olur bizim için." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.