Nike Halı Saha Ligi kayıtları devam ediyor

Nike Halı Saha Ligi kayıtları devam ediyor

Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike firması tarafından düzenlenen Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonunca katkı sağlanan Nike Halı Saha Ligi 2011 ilimizde 12 Mart 2011 tarihinde başlayacak

12 Mart-22 Mayıs 2011 tarihleri arasında tüm Türkiye genelinde 62 il, 8 ilçe merkezinde olmak üzere, 70 merkezde bulunan 100 halı sahada gerçekleşecek turnuvaya 15-18 ve 19-35 olmak üzere 2 yaş kategorisinde takımlar kıyasıya mücadele edecektir. Turnuvanın Konya ayağı Selçuklu halı saha-1 de 15-18 yaşta 32, 19-35 yaşta 32 takım ve Selçuklu halı saha-2 de aynı şekilde küçüklerde 32 takım, büyüklerde 32 takım olmak üzere her iki sahada toplam 128 takım katılabilecektir. 1 kaleci, 5 oyuncu ile oynanacak maçlarda; 4’erli gruplara ayrılacak turnuvada her takım en az 3 maç yapacak, oynanan grup maçları sonunda grup 1.ve 2.leri bir üst tura çıkacak ve daha sonra eleminasyon sistemi ile tur maçları oynanacaktır. Final maçları sonunda küçüklerde 2 takım, büyüklerde 2 takım olmak üzere toplam 4 saha birincisi takım Ankara ve İstanbul süper finallerinde Konya’yı temsil edeceklerdir.
Turnuvaya katılmak isteyen takımlar adresine girerek öncelikle ön kayıtlarını gerçekleştirecektir. Daha sonra 8’er kişiden oluşacak takım listelerini, nüfus cüzdanı fotokopisi, sağlık raporu ve 80 TL. katılım ücreti ile birlikte kesin kayıtlarını 6 Mart 2011 tarihine kadar Kulesite’de Nike mağazasında gerçekleştireceklerdir. Daha önce HİF lisansı olmayan katılımcılara HİF lisansı çıkacaktır, HİF lisansı elinde olanlar ve amatör kulüp lisansı olanlara lisans çıkartılmayacaktır. Amatör kulüp lisans fotokopisi olan oyunculara ise sağlık raporu çıkartılmayacak.
Turnuva ile ilgili daha geniş ve ayrıntılı bilgilerin sitesinde sporseverlerin hizmetine sunulduğunu ve turnuva ile ilgili tüm sorular için mail adresinden online destek vereceklerini belirterek tüm Konya halkını ve öğrencileri turnuvaya davet ettiklerini açıklamıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.