Nefesler tutuldu

Nefesler tutuldu

Beşiktaşa yenilerek son haftalardaki başarılı performansına son veren Üniversitesporda camia yarın akşam oynanacak Fenerbahçe Ülker karşılaşmasına kilitlendi. Çetinkaya: Kazanmak istiyoruz

BEKO Basketbol Ligi’nde kümede kalmak için yarın Fenerbahçe Ülker ile hayati bir karşılaşmaya çıkacak temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi’nde nefesler tutuldu. Beşiktaş Cola Turka yenilgisini, yarın seyircisi önünde telafi etmek isteyen sarı-mavililerde karşılaşmanın son hazırlıkları bugün yapılacak ve takım maç saatini beklemeye başlayacak. Yarın 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 18:00’de başlayacak. Basketbolseverler karşılaşmayı 5 TL karşılığında izleyebilecek. Temsilcimizde eksik oyuncu bulunmuyor. Alt sıralarda yer alan Aliağa Petkim’in kaybetmesiyle Beşiktaş maçından sonra bir nebze olsun sevinen Üniversitespor, işini şansa bırakmamak için Fenerbahçe karşılaşmasına mutlak galibiyet parolası ile çıkacak. Sarı-mavililer Fener maçından sonra sırasıyla Aliağa Gençlik (D), Telekom, Darüşşafaka (D) lige nokta koyacak. Sarı-mavililer kalan 4 haftada 2 galibiyet alması halinde ligde kalmayı garantileyecek. Geçtiğimiz yıl yaşadığı sıkıntıları bu yıl yaşamak istemeyen sarı-mavililerde yönetim, teknik heyet ve oyuncular kalan maçlara final gözüyle bakıyor.

Genel Kaptan Murat Çetinkaya, Fenerbahçe Ülker karşılaşmasında seyirciye çok büyük iş düşeceğini söyledi. 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynadıkları karşılaşmalarda, seyircinin de desteğiyle rakiplerine zor anlar yaşattıklarını vurgulayan Çetinkaya, “Onlara kalan haftalarda her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Fenerbahçe Ülker isminden çekinmeden yarın akşam çıkıp en iyi şekilde mücadelemizi sergileyeceğiz. Oynadığımız basketbol ve seyircimizle Türkiye’nin dikkat çeken basketbol kulüplerinden birisiyiz. Biz mücadelemizle lige kalmayı hak ediyoruz. İşimizi şansa bırakmadan kalan 4 haftada gerekli galibiyetleri alarak ligde kalacağımıza inanıyorum. Fenerbahçe çok önemli ve güçlü bir ekip. Şampiyonluk mücadelesi veriyorlar. Ancak bizim kimseden de korkumuz yok. Oyuncularımız bu karşılaşmayı kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. Seyircimizin de zorlu maçta yanımızda olacağını biliyoruz. Umarım istediğimiz sonucu alırız” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.