Nefeslendik

Nefeslendik

Torku Konyaspor basın sözcüsü Güven Öten, sezonun en iyi mücadelesini ortaya koyduklarını ve haklı bir galibiyet alarak, yaşanan her türlü olumsuzlukları bir kenara bırakarak, takımın etrafında toplanılmasının gerektiğini söyledi

Torku Konyaspyor'un  Antalyaspor maçında sezonun en iyi oyunlarından birini ortaya koyduğunu ve hak ettiği bir galibiyet aldığını ifade eden Basın Sözcüsü Güven Öten, oyun ve mücadele anlamında yakalanan çıkışın skorlara da yansımasıyla ligde iyi yerlere geleceklerine inandıklarına söyledi.

MP Antalyaspor ile oynanan karşılaşmanın temsilcimiz  adına çok önemli olduğuna işaret eden  Güven Öten, "İyi oynadığımız ve galibiyeti hak ettiğimiz Bursaspor ve Galatasaray maçlarında sonuç alamadığımız için iki maçlık gidişte kötü sonuçlar almıştık. Buna son vermek amacıyla çıktığımız MP Antalyaspor karşılaşmasında takımımız belki de sezonun en iyi mücadelelerinden birini ortaya koydu. Sonuna kadar hak ettiğimiz bir sonuç aldık. Takım kalitemizi sahaya yansıttığımız zaman neler yapabileceğimizi herkes gördü. Teknik heyet ve oyuncularımızı alınan galibiyetten dolayı kutluyor, destek veren taraftarlarımıza da teşekkür ediyoruz. Kalan maçlarımızı da en iyi sonuçlarla kapatarak moralimizi daha da yükselteceğimize inanıyoruz" dedi.
Öten, yaşanan her türlü olumsuzluklardan kurtularak tüm şehrin ve Konyaspor'umuza gönül veren herkesin takımımızın etrafında birleşip yaşanan zorluklarından üstesinden hep beraber geleceklerine inandıklarını ifade ederken, 2-0 kazandığımız maç sonrasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve anjiyo olan eski oyuncumuz MP Antalyaspor futbolcusu Mehmet Sedef'e de geçmiş olsun ve acil şifalar dileğinde bulundu.

MEHMET USLU: İYİ MÜCADELE ETTİK

MP Antalyaspor önünde iyi mücadele ettiklerini ve bunun karşılığını da galip gelerek aldıklarını söyleyen Mehmet Uslu, lige milli maçlar nedeniyle verilen arayı en iyi şekilde değerlendirip Beşiktaş maçına hazırlanacaklarını ifade etti.

'Kaybettiğimiz maçlarda bile iyi oynuyor ve pozisyonlar buluyorduk. Ancak tek eksiğimiz sonuca gidememekti' sözleriyle açıklamasına başlayan oyuncumuz Mehmet Uslu, "İki maçlık yenilgilere son vermek istiyorduk. İyi hazırlandık. MP Antalyaspor gibi bu ligin iyi kadrolarından birine sahip rakibimiz karşısında çok güzel bir oyun ortaya koyduk. Arzulu ve istekli oyunumuzun karşılığını da 2-0'lık galibiyetle aldığımıza inanıyorum. Şu an 13 puan topladık. Bu daha da fazla olabilirdi. Ancak geçmişle yaşamak bir şey kazandırmıyor. Önemli olan geçmişteki hatalardan dersler çıkartmak. Biz de bunu milli maçlar nedeniyle lige verilen arada yapacağız. Bu arayı en iyi şekilde değerlendirip Beşiktaş maçıyla birlikte kaldığımız yerden iyi sonuçlara devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.