Mutlu son istiyoruz

Mutlu son istiyoruz

Konya Anadolu Selçukluspor'un tecrübeli isimlerinden Aykut Uluç ligin son haftasında sahalarında kazanmak istediklerini söyledi

Konya Anadolu Selçukluspor'un tecrübeli isimlerinden Aykut Uluç ligin son haftasında sahalarında kazanmak istediklerini söyledi

Spor Toto 2. Lig'in 17. haftasında sahasında Gümüşhanespor'u ağırlayacak Konya Anadolu Selçukluspor'da Aykut Uluç ilk devreye iyi veda etmek istediklerini söyledi.

“HEDEFİMİZ GALİBİYETTİ”

Deplasmanda oynadıkları maçta beklenmedik bir mağlubiyet aldıklarını belirten Aykut Uluç, “Deplasmanda oynadığımız maçta sahadan galip ayrılarak üst sıralar ile aramızda açılacak muhtemel bir puan farkına imkan tanımamak istiyorduk. Sahaya bu hedef ile çıkmıştık. Ancak bunu başaramadık. Sonuç olarak ciddi bir kayıp yaşadık. Bunu iç sahada oynayacağımız maçta kapatmak istiyoruz.” dedi.

“YENECEK GÜCE SAHİBİZ”

Aykut 3 haftadır galibiyete hasret olduklarını ve bu hasreti iç sahada oynayacakları maçta söndürmek istediklerini belirterek, “Gümüşhanespor ligin güçlü ekiplerinden bur tanesi. Sahamızda ki ilk yarının son maçına çıkacağız. Bu maçtan galip gelmek adına elimizden gelen her şeyi yapacağız. İlk yarıya güze bir veda gerçekleştirmek istiyoruz. Bunu yapacak güce de sahibiz. İnşallah hafta sonu her şey istediğimiz gibi gider ve sahadan galip ayrılarak devre arası tatilinle iyi gireriz.” şeklinde konuştu.

“TARAFTAR DESTEĞİ ŞART”

Son olarak taraftar konusunda son iki yıldır sıkıntı yaşadıklarını belirten Aykut, “Taraftar bir takım için oldukça önemli bir yere sahiptir. Giresunspor maçında da gördük ne kadar büyük bir güç olduklarını. Son maçımızda taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Onların desteği ile sahadan galibiyet ile ayrılacağımıza inanıyorum. Umarım yanımızda olurlar.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.