Mustafa Sami Soylu: Afetler, İhanetler…

Mustafa Sami Soylu: Afetler, İhanetler…

Siyasi Partilerin Selçuklu’daki İlçe Başkanları; siyasi görüşlerini, fikirlerini, ilçenin sorunlarını ve çözüm önerilerini Merhaba Gazetesi “Siyasetin Nabzı” sayfaları için kaleme aldı

Sevgili hemşehrilerim ve kıymetli okurlar öncelikle hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Ülkemizin bu zor günlerinde çeşitli afetler de hayatını kaybeden vatandaşlarımıza yüce Allahtan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum.

Bölgeden aldığımız son bilgilere göre sel felaketinden hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı 43, henüz haber alınamayan kayıp sayısı ise 1000 idi.

İnşallah sizler bu yazımı okurken rakamlar artarak korkunç bir hale gelmez ve tüm kayıp vatandaşlarımıza yetkililerimiz ulaşmış olur.

Böylesine bir afete ne kadar hazırlıksız olduğumuzu yeniden tecrübe ettik fakat yine ders alacağımızı düşünmüyorum.

Hükümet yanlısı müteahhitleri zengin etme üzerine kurulu bir devlet yönetimi ve belediyecilik anlayışı olan ülkemizde mevcut sistem devam ettikçe bu imtihanları vermeye devam edeceğiz.

Haberleri açtığımızda acaba bugün güzel ülkemizin hangi bölgesinde hangi felaketle karşı karşıya kaldık diye düşünüyoruz. Haberi alıp hayatını kaybedenlere rahmet dileyip üzülüyoruz ve günlük hayatımıza devam ediyoruz.

Günler günleri geride bırakıyor ve yüce devletimizin mağdur vatandaşlarımıza yapacağı yardımları beklerken cumhurbaşkanımızın sevdiklerini, evlerini, hayvanlarını kaybetmiş halkımıza ‘’çay’’ attığını görüyoruz ve acımız daha da artıyor.

Tabi ülkemizin geldiği durum burada da bitmiyor. Atalarımızın dediği gibi balık baştan kokuyor.

Afetten sağ çıkmış vatandaşlarımıza çay atan cumhurbaşkanımızı gören aciz yöneticiler utanmadan, sıkılmadan ‘’evleri yanmayan vatandaşlar keşke bizimde evlerimiz yansaydı diyecek ‘’ diyor…

Acılarımız her gün katlanarak devam ederken, bugünlerimizi bizlere zehir eden hükümet, bugünlerimizle yetinmeyip evlatlarımızın da geleceğini mahvetmek adına kendilerine yakışan bir mülteci politikası izliyor.

Göreve geldikleri günden beri Türk halkını araplaştırmaya çalışan, arap gelenek göreneklerini Türk halkına dini vecibe olarak sunmaya çalışan hükümet her gün binlerce terör geçmişi bulunan afganı ülkemize sokuyor.

Medyada kaçak göçmen olarak sunulan bu Afganlar asla kaçak değiller. Türk yetkililer tarafından karşılanıyorlar, gidecekleri şehirler tek tek belirtiliyor. Yerli otobüs firmaları tıka basa dolu bir şekilde taşımacılıklarını yapıyor.

Evet bazen görüyoruz bir kısmının yakalandığını. Bu yakalananlar yetkililerin müsaade ettiği şehirlerin dışına çıkanlardan oluşuyor. En yakın göçmen bürosuna gönderiliyorlar ve yeniden belirtilen şehirlere gönderiliyorlar.

Güzel ülkemizin

Kuzeyinde, yandaşını besleyen belediyelerin ihaneti ile oluşan sel felaketleriyle;

Güneyinde, gazi meclisimizde hdp tarafından temsil edilen pkk terör örgütünün yaktığı ormanlarımızdan başlayan yangın felaketiyle;

Doğusunda, Abd başkanı Biden ile yaptığı pazarlık sonucu terör örgütü üyesi Afganları ülkemize sokan hükümetin oluşturduğu mülteci kriziyle;

Batısında, ülkemiz ekonomik kriz ile boğuşurken alel acele temeli atılan kanal İstanbul projesi ve müsilaj krizi ile yok olmaya devam ediyoruz.

Tüm bu yaşananlara halkımızın cevabını 2023 te göreceğiz. Aziz milletimiz bu ihanetleri asla unutmayacaktır ve gereken cevabı sandıkta verecektir.

2023 e kadar elimizden hiçbir gelmediğini tüm halkımız çok iyi biliyor. Çünkü halkından tamamen kopmuş bir hükümet tarafından yönetiliyoruz. Vatandaşına çay atmaktan başka hiçbir projesi ve desteği kalmamış kurumuş bir hükümetle karşı karşıyayız.

Aziz milletimiz emin olsun ki Muhsin Başkanın partisinde zerre menfaat gütmeden siyaset yapmaya çalışan yol arkadaşları, yıllardır olduğu gibi 2023 te de oy pusulasında yerini alacaktır ve milletimizin yönetimine taliptir.

Halkımız kendisinden kopmuş yönetimi değiştirecektir ve en büyük alternatifi olan Büyük Birlik Partisine sahip çıkacaktır.

Kurulduğu günden bugüne teröre karşı tavrı her zaman net olan, genel başkanı asla terörist selahattin demirtaşla kahvaltı yapmayacak, genel başkanının isminin başına ‘’serok’’ lakabı takılmamış, hdp yi asla bir siyasi parti olarak kabul etmeyen ve her fırsatta pkk nın meclisteki temsilcisi olarak gören Büyük Birlik Partisi 2023 te Devletimizin yönetiminde yer alacaktır ve tüm bu ‘’ihanet’’ temelli afetler bir gün son bulacaktır.

Kıymetli Hemşehrilerim;

Öncelikle vaktinizi ayırıp yazımı okuduğunuz için hepinize teşekkür ederim. Bildiğiniz üzere henüz ülkemizde devam eden koronavirüs salgınıyla mücadelemiz halen devam etmektedir. Ve vatandaş olarak en büyük sorumluluğumuz en yakın sağlık kuruluşuna giderek aşımızı olmaktır.

Gece gündüz sizleri bekleyen sağlık çalışanlarımızdan bir an önce randevunuzu alıp aşınızı yaptırmanızı diliyorum hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

DUYURU: “Afetten sağ çıkmış vatandaşlarımıza çay atan cumhurbaşkanımızı gören aciz yöneticiler utanmadan, sıkılmadan ‘’evleri yanmayan vatandaşlar keşke bizimde evlerimiz yansaydı diyecek ‘’ diyor…”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.