Mustafa Er: Kazanmalıyız 


Mustafa Er: Kazanmalıyız 


Konyasporun tecrübeli isimlerinden Mustafa Er, son haftalarda alınan yenilgiler sonrası lige verilen aranın takım açısından oldukça faydalı olduğunu belirterek, "Artık telafisi olmayan haftalara giriyoruz. Bir an önce seri yakalayarak rahatlamak istiyoruz

Yeşil-beyazlı ekibin kamp yaptığı Sirene Golf Hotelde açıklamalarda bulunan Mustafa Er, "Milli maç arasının takımımıza faydalı olduğunu düşünüyorum. Çünkü son iki haftada aldığımız kötü sonuçlardan sonra biraz demoralize olmuştuk. Burada iyi bir ortam var. Antrenmanları yaptığımız saha ve kamp ortamı çok güzel. Hem fiziksel hem de taktik olarak çalışmalar yaparken, mental anlamda da kendimizi önümüzdeki maçlara hazırlıyoruz. Buradan döndükten sonra da Konya'da yapacağımız çalışmalarda bu iyi ortamı devam ettirmek ve Hacettepe maçından iyi bir sonuçla ayrılmak ayrılarak bir an önce toparlanmak istiyoruz" diye konuştu.

Tecrübeli oyuncu Mustafa Er, Turkcell Süper Lig'in 26.haftasında sahada oynanacak Hacettepe maçını da değerlendirirken, "Bu sezon şimdiye kadar oynadığımız final maçlarından iyi sonuçlar alamadık. Ama ben bu sefer böyle olacağını düşünmüyorum. Kesinlikle kazanmamız gereken bir maç. Sonuçta futbol bu ve futbolda da her şey olabiliyor. Rakibi kesinlikle küçümsemememiz lazım. Bunun yanında strese ve sıkıntıya girmememiz gerekiyor" şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.