Mustafa Elduran'a  hayırlı olsun ziyareti

Mustafa Elduran'a hayırlı olsun ziyareti

Konya'nın yetiştirdiği ve spor teşkilatının çalışkan isimlerinden Mustafa Elduran'ın Ankara Elmadağ İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü'nden, Karaman Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne atanmasın ardından hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

Konya'nın yetiştirdiği ve spor teşkilatının çalışkan isimlerinden Mustafa Elduran'ın Ankara Elmadağ İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü'nden, Karaman Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne atanması sebebiyle, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şube Başkanı Recep Çınar, Merhaba Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kerem İşkan ve spor camiasının sevilen isimlerinden  Hüseyin Avni Uluer Elduran'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar, “Konya'nın yetişdirdiği ender, ahlaklı, dürüst ve spor birikimi yüksek bir insanın il müdürü olması öncelikle bizi ve Konya'yı sevindirdi. Sizleri daha iyi ve daha yüksek yerlerde görmek öncelikli arzumuzdur” dedi. Ziyaretten memnun kaldığını belirten Karaman İl Müdürü Mustafa Elduran da, TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar, Merhaba Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kerem İşkan ve Hüseyin Avni Uluer'e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.