Muhasebe şampiyonluğa seviniyor

Muhasebe şampiyonluğa seviniyor

Konya Süper Amatör Kümede şampiyon olarak 3. Lige yükselme maçları oynayacak olan Muhasebe Gençlerspor şampiyonluk yemeğinden bir araya geldi.

Hekimevi’nde düzenlenen programa Muhasebe Gençlerspor Başkanı Muammer Sütçü, Teknik Direktör Muammer Pirinççi, futbolcular, yönetim ve çok sayıda davetli katıldı. Programda konuşan Başkan Muammer Sütçü, çok önemli bir başarı elde ettiklerini ifade ederek, şampiyonlukların arkasının geleceğini söyledi.  Yükselme maçlarında başarılı sonuçlar alacaklarını ifade eden Sütçü” Amatör Süper Grupta bu sezon başarılı sonuçlar alarak şampiyon olduk. Bu şampiyonlukta emeği geçen herkesi kutluyorum ve teşekkür ediyorum bu sevinci bize yaşattıkları için. Ama işimiz daha bitmedi. Önümüzde daha zorlu maçlar var. Hedefimiz yükselme maçlarında en iyi sonuçlar alarak adımızı 3. lige yazdırmak istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.
Teknik Direktör Muammer Pirinççi ise, bu başarıyı büyük bir özveri ile birlik ve beraberlik içinde aldıklarını ifade ederek” Sezon başında takım olarak şampiyon olacağımıza inanmıştık. Bu başarı birlik ve beraberlik içerisinde geldi. Oyuncularım ellerinden geleni özveriyi gösterdi. Kendilerini tebrik ediyorum. Önümüzde zorlu ve yorucu bir maraton daha var. 3. Lige yükselme maçlarında Konya’yı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” diye konuştu. Daha sonra futbolcular davetlilere numaralandırılmış çikolatalardan satarak çekilişle çeşitli hediyeler dağıtıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.