Mücadele tam not aldı

Mücadele tam not aldı

Torku Konyaspor’un deplasmanda Fenerbahçe’ye yenilmesine rağmen karşılaşmayı izleyen spor otoritelerinden tam not aldı Yeşil-beyazlı ekip Sivasspor maçı hazırlıklarına ise ara vermeden başladı

Torku Konyaspor, ikinci yarıya Fenerbahçe yenilgisiyle başladı. Ligin ilk maçında iç sahada rakibini ikinci yarıda attığı gollerle 3-2 geçen Torku Konyaspor, İstanbul deplasmanında lider Fenerbahçe karşısında Djalma’nın golüyle 1-0 öne geçmesine karşın bunu koruyamadı ve pozitif futbola rağmen yenilmekten kurtulamadı. Kartallar, sergiledikleri futbolla ligde geride kalan haftalar için olumlu sinyaller verdi.
Fenerbahçe karşısında, rakibine oranla, özellikle ikinci yarıda daha çok gol pozisyonu bulan, ancak yan toplanda etkisiz kalan, ve iki golü de duran ve yan toplardan yiyen Torku Konyaspor’da, bu pozisyonlarda adam paylaşımının iyi yapılamaması da yenilgide etken oldu.

Fenerbahçe maçından sonra geceyi İstanbul’a geçiren Torku Konyaspor, dün 11.00 uçağıyla Konya’ya döndü ve Pazar günü iç sahada Sivasspor ile oynanacak ikinci maçın hazırlıklarına ara verilmeden dün öğleden sonra yapılan antrenmanla başlandı.

ERDİNÇ VE MEHMET GÜVEN’İN CEZASI BİTTİ

Torku Konyaspor’da yeni transfer, stoper Vukoviç, yabancı kontenjanı dolu olduğu için Fenerbahçe maçında tribüne çıktı. Yeşil-beyazlı takımda sakatlığı iyiye giden, ancak takımla birlikte çalışmalara henüz başlamayan Ali Turan ve İshak Çakmak Sivasspor maçında da muhtemelen kadroda yer alamayacak. Sarı kart cezasını tamamlayan Erdinç ve Mehmet Güven ise bu hafta maça kadrosunda yer alabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.