'Motosikletli Yaşamı Tanıtma Ve Yaygınlaştırma' Projesinin Sonucu Belli Oldu

'Motosikletli Yaşamı Tanıtma Ve Yaygınlaştırma' Projesinin Sonucu Belli Oldu

Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun (TMF) motosikletin tanıtılması, yaygın olarak kullanılması için başlattığı proje yarışmasının sonucu belli oldu. 'Motosikletli Yaşamı Tanıtma ve Yaygınlaştırma' konulu proje yarışmasını, "Aklın...

Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun (TMF) motosikletin tanıtılması, yaygın olarak kullanılması için başlattığı proje yarışmasının sonucu belli oldu.

'Motosikletli Yaşamı Tanıtma ve Yaygınlaştırma' konulu proje yarışmasını, "Aklın Yolu İki Teker" adını verdikleri çalışmayla kazanan Nil Çokluk Cömert ve Özlem Mine Ceylan, ödüllerini bugün TMF Başkanı Bekir Yunus Uçar'ın elinden aldı.

Ödül tesliminin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan TMF Başkanı Uçar, "TMF olarak hedefimiz, motosiklet sporunun yayılması ve gelişmesi. Tüm ülke bazında yaygın olmasını istiyoruz. Ülkemizi dünya ve Avrupa parkurunda temsil edecek sporcular yetiştirmek istiyoruz. Bu noktada gelecek yıllara ışık tutabilecek ve kültürün yayılmasına katkı sağlayacak projeyi aradık ve bir proje yarışması yapmayı gündeme aldık. 25 proje değerlendirmeye alındı. 'Aklın Yolu İki Teker' projesi uygulanabilir ve yapılabilir, katkı sağlayacağına inandığımız proje olarak seçildi. Kazananlar hem para ödülü kazandılar hem de motosiklet kültürüne hizmet edecek bir proje gerçekleştirdiler." dedi.

Projeyi gerçekleştirenlerden biri olan Özlem Mina Ceylan ise "Gençler ve motosiklet ile ilgili bir proje olduğunu görünce hoşumuza gitti. İletişim öğrencisi olduğumuz için, branşımızla ilgili bir proje hazırlamayı istedik. Birçok insanla görüşüp anketler yaptık, motosiklete bakış açısını araştırdık. Motosiklete karşı olumsuz ön yargıyı yok etmeye yönelik bir çalışma yaptık. Motosiklet kullananları değil, kullanmayan insanları hedef aldık." ifadelerini kullandı.

Daha sonra ise Cömert-Ceylan ikilisine 5.000 liralık sembolik çeklerini, TMF Başkanı Bekir Yunus Uçar verdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.