Motorcuda ücretsiz kontroller sürüyor

Motorcuda ücretsiz kontroller sürüyor

Motorcu Otomotivde başlayan ve büyük ilgi gören ücretsiz yaz güvenlik kontrolleri kampanyası 30 Haziranda sona erecek

Motorcu Otomotiv’de başlayan ve büyük ilgi gören ‘ücretsiz yaz güvenlik kontrolleri kampanyası’ 30 Haziran’da sona erecek. 6 Mayıs’ta başlayan ve 30 Haziran’da tamamlanacak olan Ücretsiz Yaz güvenlik kontrol kampanyası Motorcu Otomotiv’de büyük ilgi görüyor.

 

“Ücretsiz Yaz Güvenlik Kontrolü” ile Ford araçların dört dörtlük kontrolünün yapıldığı Motorcu Otomotiv'de araç içindeki bakterileri temizleyerek 3 ay koruma sağlayan “Antimic temizlik” hediye ediliyor. Ayrıca, amortisör ve fren balata değişimlerinde yüzde 35’e varan indirimler yapılırken lastik alımlarında önemli avantajlar sağlanıyor. Bu ay sonu bitecek olan kampanyada Motorcu Otomotiv World, Bonus ve Maximum karta, peşin fiyatına 8 ay taksit avantajı sağlıyor.

Kampanya'dan tüm ford sahiplerinin faydalanmasını isteyen  Motorcu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Motorcu, detaylar hakkında şunları söyledi: “Ücretsiz Yaz Güvenlik Kontrolü” ile Ford marka aracınızın klima, akü, lastik basıncı ve lastik diş derinliği, soğutucu, antifriz ve araç sıvı seviyeleri, motor yağı ve filtreleri, fren ve direksiyon hidrolik sıvısı, ön cam silecekleri, farlar, stoplar, sinyaller gibi tüm aksamları Ford Yetkili Servisleri’nde titiz bir kontrolden geçirilerek yola güvenle çıkmanız sağlanıyor. Tüm bu kontrol için hiçbir ücret talep edilmiyor. Ayrıca Türkiye'de ilk kez kampanyadan faydalanan her aracın içi, Sabancı Üniversitesi tarafından geliştirilen “Antimic®” ile mikrop ve bakterilerden arındırılıyor. Çünkü Nano/Sol Gel teknolojisi ile Sabancı Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde geliştirilen ve güçlü bir antimikrobiyal koruyucu olan Antimic®, uygulandığı her yüzeyde nano boyutlarda gözle görünmeyen ve elle hissedilmeyen koruyucu bir tabaka oluşturarak tüm bakteri, virüs, mikrop, mantar ve küfleri yok ediyor, üremelerini durduruyor. Patentli teknolojisi ile ağır metal ve toksik madde içermeyen tek su bazlı dezenfektan olan Antimic®, siz ve ailenizin sağlığı için aracınızda üç ay boyunca hijyen sağlıyor.”

Ücretsiz kontrollerde çıkan parça değişimlerinde de önemli bir indirim yapıldığının altını çizen Motorcu,“Servisimizde değişimi yapılan her parça 2 yıl garantili olup Ford Otosan güvencesindedir. Onun için araç sahiplerinin servisimizi tercih etmesini istiyoruz. Motorcu Otomotiv olarak bizde Fiesta, Focus, Transit ve Transit Connect modellerinin amortisör ve fren balata değişimleri yüzde 35'e varan indirimlerle yapılıyor, böylelikle tatil öncesi aile bütçesi rahatlıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.