Miniklerden camiye gidiyorum etkinliği

Miniklerden camiye gidiyorum etkinliği

Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneğinin üyesi 12 kurum bir araya gelerek 4-6 yaş grubu öğrencilerle Camiye Gidiyorum şenliği düzenlendi.

Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneğinin üyesi 12 kurum bir araya gelerek 4-6 yaş grubu öğrencilerle Camiye Gidiyorum şenliği düzenlendi. Meram Belediyesinin destek verdiği organizasyona, Altınçocuk, Bilgi Küpüm, Düşler Bahçesi, Elele, Envar, Gelincik, Günışığı, Güzide, Kampüs Çocuk, Minik İstikballer, Neslihan, Şems, Tıfıl Kreş ve Gündüz Bakımevleri katıldı.

Camiye Gidiyorum Şenliği, Aşkan Cuma pazarında kurumların buluşması ile başladı. Okullar konvoy eşliğinde, öğrencilerine Camiye gidiyorum ezgisini söyleyerek şehir turu yapıldı.

Meram Belediyesi hazırlamış olduğu hediyelerle öğrencileri karşıladı. Meram Belediyesi Başkan Vekili Fahri Eken, Kültür Daire Başkanı Hacı Koyuncu, Dernek Başkanı Candan Duran, Sekine Hatun Cami İmamı ve Meram Müftülüğünden Hocalarımız çocuklara hediyeleri hazırlanan Kur’an-ı Kerimleri, Boyama kitaplarını dağıttılar. Cami içerisinde düzenlenen program ile çocuklar Camiye Gidiyorum ezigisini, Salavat-ı Şerifeleri, tekbirleri topluca söyledi. Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği Başkanı Candan Duran, Okul Öncesi dönemde çocukların değerlerimiz ve inancımızla bezenmesi gerektiğini, Camilerimizin çocuklara bu anlamda sevdirilmesi gerektiğini söyledi. Allah sevgisi ve Peygamber sevgisi ile beslenen çocukların gelecekte ailesine, vatanına, milletine sahip çıkacağını, aksi taktirde inanç ve ahlakla beslenmeyen bir neslin heba olacağını belirtti. Bu etkinliğe katılan tüm Okul Öncesi Eğitim kurumlarına teşekkür ettiğini belirten Duran, bu tür etkinlikleri geleneksel hale getirmek istediklerini ve daha geniş katılımlı çalışmalar yapacaklarını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.