Milli Takımda baştan aşağı revizyon

Milli Takımda baştan aşağı revizyon

Hırvatistan'a 3-0 yenilerek Euro 2012'ye büyük ölçüde havlu atan A Milli Takım'ımız, rövanşa farklı bir kimlikle çıkacak

5 isim aday kadrodan çıkartılırken Zagreb'deki rövanşa Serkan Balcı davet edildi. Eleştirilerin hedefindeki teknik heyet, ilk 11'i baştan sona yenileyecek. Tüm Türkiye'nin dileği ise galibiyet.A Milli Futbol Takımı'mız, Hırvatistan ile yarın oynayacağı Euro 2012 elemeleri play-off turu rövanşında sahada çok farklı bir kadroyla yer alacak. Türk Telekom Arena'da sarı kart görerek cezalı duruma düşen Sabri Sarıoğlu, Arda Turan, Hakan Balta ve Emre Belözoğlu'nun ardından Giray Kaçar da sakatlığı sebebiyle aday kadrodan çıkartıldı. Trabzonsporlu Serkan Balcı ise deplasmandaki müsabakaya davet edildi. Sağ ayak bileğinde ağrısı olan Mehmet Topal'ın durumu netlik kazanmazken teknik heyet, Zagreb'deki rövanşta farklı oyuncuları kullanmayı düşünüyor. İlk 11 ise neredeyse sil baştan inşa edilecek.
Türkiye'nin sahasında 3-0 kaybettiği karşılaşmada tribünlerle istenmeyen diyaloglara giren Volkan Demirel'in yerine Tolga Zengin ile Sinan Bolat ikilisinden birisi şans bulacak. Evimizde sağ bekte çok aksayan ve rakibin attığı iki golde de hatalarıyla tepki çeken Gökhan Gönül'ün mevkiinde Serkan Balcı'nın ter dökmesi bekleniyor. Arena'da Guus Hiddink'in ilk 18'de dahi düşünmediği; ancak Hırvatların hocası Slaven Biliç'in 'Rambo' diyerek formasını aldığı Servet Çetin'in Giray'dan boşalan bölgeyi doldurması ve Egemen Korkmaz'a eşlik etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Formsuz Hakan Balta'nın yer aldığı sol beke de İsmail Köybaşı monte edilecek. Milli Takım kurmayları orta alana Caner Erkin, Gökhan Töre, Selçuk İnan ve Kazım'ı monte etmeyi planlıyor. İleri ikili için orta sahaya yardım etmek koşuluyla Umut Bulut ile Burak Yılmaz'ın ismi ağırlık kazandı. Teknik Direktör Guus Hiddink, imalı açıklamalarıyla finallere gitmemizin imkansız olduğunu vurgulasa da tüm Türkiye, Ay-Yıldızlılardan galibiyet bekliyor.
(zaman)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.