Milli mesai başlıyor

Milli mesai başlıyor

A Mili Takım, 19. Dünya Kupası eleme maçları için mesaiye başlıyor. Estonya ve Bosna Hersek ile iki önemli sınava çıkacak olan milli takım yarın Kayseride toplanarak çalışmalara başlayacak

A Milli Futbol Takımı, Estonya ve Bosna-Hersek ile yapacağı 19. Dünya Kupası Eleme Grubu maçları için yarın Kayseri’deki Kayserispor Kulübü Tesisleri’nde toplanacak. Milliler, 5 Eylül’de Estonya ile Kayseri’de yapacağı maçın hazırlıklarını da burada sürdürecek. 1 Eylül Salı günü 3 futbolcunun katılımıyla Kadir Has Stadı’nda bir basın toplantısı düzenlenecek. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’in basın toplantısı ise 4 Eylül Cuma günü saat 17.30’da aynı yerde yapılacak.
Milliler, Estonya maçı için Kayserispor Kulübü Tesisleri’ndeki ilk çalışmasını yarın saat 18.30’da basına kapalı yapacak. 1 Eylül Salı ve 2 Eylül Çarşamba günü aynı yer ve saatte yapılacak antrenmanların ise ilk yarım saati basına açık olacak. Milliler, 3 Eylül Perşembe günü medyaya kapalı antrenman yapacak. Son antrenman ise 4 Eylül Cuma günü, ilk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştirilecek.
Bu arada millilerin rakibi Estonya, 3 Eylül Perşembe günü 19.30 uçağıyla İstanbul’dan Kayseri’ye geçecek ve burada City One Hotel’de konaklayacak. Estonya, karşılaşmanın oynanacağı Kadir Has Stadı’nda 4 Eylül’de saat 19.00’da bir antrenman yapacak. Estonya Milli Takımı Teknik Direktörü Tarmo Rüütli, takımın kamp yaptığı otelde 4 Eylül Cuma saat 14.00’te bir basın toplantısı düzenleyecek. Estonya kafilesi, 7 Eylül Pazartesi günü saat 06.45’te Kayseri’den ayrılacak. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda 5 Eylül Cumartesi günü saat 21.00’de başlayacak Türkiye-Estonya karşılaşmasını, Norveçli hakem Tommy Skjerven yönetecek, Skjerven’in yardımcılıklarını ise Kim Haglund ve Frank Andas yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Oddvar Svein Moen olacak.
MİLLİLERİN BOSNA-HERSEK YOLCULUĞU
A Milli Futbol Takımı, 7 Eylül Pazartesi günü saat 11.00’de özel bir uçakla Kayseri’den, Bosna-Hersek’in başkenti Saraybosna’ya gidecek. Buradan otobüsle maçın yapılacağı Zenica kentine geçecek olan milliler, burada Hotel Dubrovnik’te kamp yapacak. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, 8 Eylül Salı günü TSİ 20.00’de Bilino Polje Stadı’nda bir basın toplantısı düzenleyecek. A Milli Takım kafilesi, Bosna-Hersek ile yapılacak maçın ardından, aynı gece TSİ 02.00’de özel bir uçakla İstanbul’a dönecek. Bosna-Hersek ile 9 Eylül Çarşamba günü Zenica kentindeki Bilino Polje Stadı’nda yapılacak ve TSİ 21.00’de başlayacak müsabakayı Portekizli hakem Manuel Olegario Bartolo F. Benquerenca yönetecek. Bartolo’nun yardımcılıklarını Jose Manuel Silva Cardinal ve Joao Ferreira Dos Santos, dördüncü hakemliği de Carlos Miguel Taborda Xistra yapacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.