Milli Gazete'den AKP'ye 'İsrail Dosttur' Tepkisi

Milli Gazete'den AKP'ye 'İsrail Dosttur' Tepkisi

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in, “Kuşkusuz İsrail devleti ve İsrail halkı, Türkiye’nin dostudur” açıklamasına tepki gösteren Milli Gazete, 'Bizim dostlarımız' manşetiyle çıktı.

İşte Milli Gazete'nin o haberi:

Ümmetin dostları ve düşmanları kuşkusuz sabittir... Zamanla, mekanla ve hiçbir güç karşısında bu gerçek değişmez...

ADVERTISEMENT

Bizim dostlarımız, tanka taşla karşı koyan yiğit Filistinli çocuklar.

Bizim dostlarımız doksan yaşında tekerlekli sandalyede Siyonizm’in korkulu rüyası; cihat, cehd ve gayretten bir nebze olsun geri durmayan Şeyh Ahmet Yasinler.

“Ölüm bizlere eninde sonunda gelecek, ya yatağımızda kalp krizi geçirerek ya da Apaçi’den atılan bir füzeyle. Ben Apaçi’yi seçiyorum” diyen şehit Abdulaziz Er-Rantisi’ler.

Çocuk yaşında kahpe Siyonist kurşunuyla babasının yanında şehit edilen Muhammed’ler. Bizim dostlarımız kumsalda oyun oynarken şehit edilen minik Filistinli yavrular…

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in, partisinin Merkez Karar Yönetim Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklama hem şaşkınlık, hem de kızgınlıkla karşılandı.

Terör devleti İsrail için, “Kuşkusuz İsrail devleti ve İsrail halkı, Türkiye’nin dostudur” diyen Çelik, dostu düşmanı resmen birbirine karıştırdı. Çelik’in açıklamasındaki “kuşkusuz” ifadesi ise, İsrail’in dostluğunun “sorgulanamaz” nitelikte olduğu şeklinde yorumlandı.

Ümmetin dostları, Filistin bayrağını yere düşürmeyen; İzzettin Kassam’lar, Şeyh Ahmet Yasin’ler, Rantisi’ler, Şikaki’ler, Cabiri’ler, Said Siyam’lar ve Nizar Reyyan’lardır...

Sizin “dost” dediğiniz İsrail, devlet ve millet olarak ümmetin dostu Filistinlilere yarım yüz yıldır zulmediyor. Filistin toprakları üzerinde gayrıresmi bir çete devleti kuran İsrailliler; tanklarla çocuklara saldırdı, makineli tüfeklerle kadınlar öldürüldü, misket bombalarıyla soykırım yapıldı, yıkılan binaların enkazlarından bebekler çıkarıldı…

ONLAR BİZİM İLELEBET DÜŞMANIMIZ!

Sizin o dost dediğiniz teröristler, sahilde top oynayan ümmetin çocuklarını füzeyle katletti… Sizin dost bildikleriniz bizim dostlarımızı şehit etti, şehit etmeye de devam ediyor.

Bizim dostlarımızın canı, malı, namusu insanlığın baş belası İsrail’in terörünün tehdidiyle mücadele ediyor. Sizin dost dedikleriniz, ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’yı yıkmaya çalışırken, bizim dostlarımız kutsal mabedimizin bekçiliğini yapıyor.

Selam olsun cüssesine bakmadan tankın önüne dikilen minik mücahitlere... Selam olsun siyonist askerlerine dünyayı dar eden kadın çocuk Flistinli kardeşlerimize...

milligazete-023.jpg

Milli Gazete

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum