Milletin sorunlarına çözüm bulacağız

Milletin sorunlarına çözüm bulacağız

İYİ Parti Konya İl Başkanı Av. Gökhan Tozoğlu, İYİ Parti'nin 24 Haziran seçimlerinden sonra meclisteki 40 kişilik grubu ile canhıraş bir mücadele verdiğini söyledi.

İYİ Parti'nin halen toplumun gündeminde olan, çözüm bekleyen meselelerle ilgili kanun teklifi vermekte, önemli meselelerle ilgili araştırma önergeleri sunduğunu kaydeden Tozoğlu, şunları söyledi: "Ancak Cumhur İttifakı partilerinin ve zaman zaman da HDP'nin oylarıyla, toplum yararına olan bu girişimler sonuçsuz bırakılmak istenmektedir. Başta emeklilikte yaşa takılan vatandaşlarımız olmak üzere, 3600 ek gösterge bekleyen kamu görevlilerimiz, asgari ücretlilerimiz ve iş bulamayan yeni mezun kardeşlerimizin dertleri ile dertlenen yegâne siyasal hareketin, İYİ Parti olduğunu bu vesile ile tüm Türkiye görmüştür.

İYİ Parti, salt bir muhalefet partisi olarak hareket etmemekte, iktidara alternatif yegane siyasal organizasyon olduğunu ortaya koymaktadır. 31 Mart seçimleri bu nedenle Türkiye'de ortak aklın, vicdanın ve hizmet temelli siyaset ortamını sunabilmenin fırsatıdır. Bu ortamda, İYİ Parti'nin üstlendiği misyonun farkında olarak yürüttüğümüz mücadele, her türlü tartışmadan uzaktır. İYİ Parti bu seçimlerden yüz akı ile çıkacak ve ülkemizin dört bir yanında gelecekten ümidini kesmiş vatandaşlarımıza umut ışığı olacaktır. Bu hassasiyetlerle hareket etmekteyiz. Türkiye İYİ olursa, mazlum milletler de İYİ olacaktır. Türkiye İYİ olursa, İslâm dünyası ve Türk dünyası da iyi olacaktır. Bu nedenle sorumluluğumuz büyük ve yükümüz ağırdır. Bu bilinç ve hassasiyetle bugün itibarıyla başlayan aday adaylık müracaat sürecinde, partimizden aday adaylığı iradesini gösterecek tüm adaylarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. Kazananın İYİ Parti ve nihayetinde ülkemiz olacağı bir seçim diliyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum