Millete sahip çıkılmadılar

Millete sahip çıkılmadılar

Karapınar'da konuşan Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa, “Milletimiz 12 yıl iktidara sahip çıktı. Fakat iktidar millete sahip çıkmadı” dedi

Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa, Karapınar'da seçim mitingi düzenledi. Seçim süreci boyunca ilçe ilçe gezerek vatandaşla iç içe olan Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Özkafa, mitingden sonra çarşı esnafını ziyaret etti. Mitinge Saadet Partisi Karapınar Belediye Başkan Adayı Mahmut Saydam, Emirgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Günay, il başkan yardımcıları, ilçe başkanı, ilçe başkan yardımcıları ve teşkilat mensupları katıldı.

MİLLET 12 YILDIR İKTİDARA SAHİP ÇIKTI
Halka hitap eden Özkafa, “Biz zenginleşmek, hür, müreffeh, her tarafı fabrikalarla donanmış bir ülke istiyoruz" diyerek daha önceki belediye başkanlığında ki görevleri yineleyeceğini ve fazlasını yapacağını belirtti. Daha sonra Özkafa iktidarı eleştirerek "Başbakanımız millete "iktidara sahip çık" diyor. Milletimiz 12 senedir iktidara sahip çıktı. En büyük oyları verdi. 330-350 milletvekili ile iktidar olundu. Belediyeler teslim edildi. 1 liraya mal olan mazotu halka 5 liraya satarken sen millete sahip çıkmıyorsun" ifadesini kullandı. Özkafa, konuşmasının sonunda milletin akın akın Milli Görüş'e sarıldığını ifade etti ve sözlerini şöyle bitirdi: “Şimdiye kadar yaptığımız ziyaretlerden anlaşılan o ki milletimiz Milli Görüş belediyeciliğini özlemiş." Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Özkafa mitingden sonra çevredeki esnafları ziyaret ederek dertleşti.

merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.