Milan Baros kahraman oldu

Milan Baros kahraman oldu

Ara transfer döneminde Galatasaray'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Milan Baros ülkesinde kahraman oldu..

Galatasaray'da kendisine forma bulamayan Milan Baros kendisine kulüp aramaya başladı. Futbolun sonbaharını yaşayan Milan Baros aktif futbol yaşantısının son günlerini Banik'te sonlandırabilir..

Öyleki yetiştiği kulüp Banik Ostrava'nın kuruluş yılı etkinliklerine Fatih Terim'den özel izin alarak katılan Baros'a ülkesinde büyük bir ilgi gösterildi.

2014 Dünya Kupası Elemeleri'nde Çek Cumhuriyeti'nin Malta ile oynadığı maçı eşi ve çocukları ile tribünden takip etti. Tribünleri dolduran Çek taraftarların büyük ilgisi ile karşılaşan ve bu ilgi karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Baros taraftara imza dağıttı ve bol bol fotoğraf çektirdi..

EURO2012'de Çek Cumhuriyeti'nin ortaya koyduğu başarısız performansın en büyük sorumlusu ve taraftarın protestosuna maruz kalan Baros bu kez alkışlar ile karşılandı. Çek basını, Baros ile Çek taraftarlar arasındaki buzların eridiğini ve Baros'un Çek futbolunun en büyük efsanelerinden biri olduğunu bir kez daha hatırlattığının yazdı..

BAŞKAN AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Milan Baros'u yeniden Banik Ostravo forması giymesi için çaba harcadıklarını açıklayan başkan Safarcik, "Eğer bana soracak olursanız, Milan'ın kalıcı olarak forma giymesiyle ilgili kesin bir yorum yapmamalıyız. Fakat, konuşmalarımız doğrultusunda söyleyebilir ve umut edebiliriz ki Milan Baros gelecekte tekrar Banik Ostrava forması giyecek." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.