MHP Teşkilatı'nda bayramlaşma

MHP Teşkilatı'nda bayramlaşma


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Teşkilatı tarafından Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşma programı düzenlendi.


Bera Otel'de düzenlenen programa MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal, MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, MHP Konya İl Başkanı Ali Yücel, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle çok sayıda partili katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan MHP Konya İl Başkanı Ali Yücel, referandum için 3 Ağustos tarihinden itibaren çalışmalara başladıklarını belirterek, bu süreçte yürüttükleri Hayır kampanyasına her türlü desteği veren partililere teşekkür etti.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal ise camilerin Allah'ın evi ve kutsal mekanlar olduğunu dile getirerek, "Camilerde dil, din, ırk, renk ayırımı olmaz ve herkese açık mekanlardır. Bizim kültürümüzde camilerde ayırımcılık ve en önemlisi siyaset olmaz. Biz dün Başbakanın o camiye çocukları ve torunlarıyla gelmesini beklerdik. Doğru olan da buydu zaten. Ama o üzeri Evet yazılarıyla dolu parti otobüsüyle geldi ve namaz sonrası camiden çıkan cemaate Evet propagandası yaptı. Bu camiye siyaset sokmaktır. Bunun cezası elbet verilecektir. Ya Pazar günü sandıkta, ya da öbür tarafta" şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.