Mhp İl Başkanı Kaya: İktidar Partisi Fişlemelerle Vatandaşı Ayrıştırıyor

Mhp İl Başkanı Kaya: İktidar Partisi Fişlemelerle Vatandaşı Ayrıştırıyor

MHP Yozgat İl Başkanı Cevdet Kaya, Taraf gazetesinde yeralan ‘Yozgat’ta fişleme tamamlandı’ başlıklı haberden de anlaşıldığı üzere AK Parti iktidarının fişlemelerle vatandaşları ayrıştırdığını söyledi. MHP İl Başkanı Cevdet...

MHP Yozgat İl Başkanı Cevdet Kaya, Taraf gazetesinde yeralan ‘Yozgat’ta fişleme tamamlandı’ başlıklı haberden de anlaşıldığı üzere AK Parti iktidarının fişlemelerle vatandaşları ayrıştırdığını söyledi.

MHP İl Başkanı Cevdet Kaya, yaptığı açıklama ile AK Parti hükümetini yaptığı usülsüz uygulamalarından dolayı sert bir şekilde eleştirdi. Kaya, Taraf gazetesinde yer alan, "İktidar, paralel yapı ile mücadele bahanesiyle Yozgat’ta CHP’li ve MHP’li fırıncıları bile fişledi. 210 esnafın adı ve aile bireylerinin görüşü tek tek Ankara’ya bildirildi" haberi eğer doğru ise bunların yaptıkları, ülkemiz açısından geleceğimiz açısından ülkemizin bölünme sürecine teşvik açısından çok sakıncalıdır." dedi.

Başkan Kaya, "Taraf gazetesinde çıkan haberde esnafın Kozmik Çalışma Gurubu tarafından fişlendiği, illere talimat verildiği konusunda bir haber çıktı eğer bu doğru ise ülkemiz açısından, Yozgat açısından ve siyaset açısından olmaması gereken sakıncalı bir durum. AKP ayrışma sürecini iyice baltalamakta ve bu yaptıkları hareketle ülkeyi ayrışmaya doğru götürmektedir. Bu bize göre çok yanlış. Her kişi kendi siyasi fikirlerini, kendi görüşü vardır. Esnafı da, işçisi de, memuru da herkesin bir görüşü vardır, illaki AKP’ye mensup olacak diye, bir kaide yoktur. Bunların yaptıkları ülkemiz açısından geleceğimiz açısından ülkemizin bölünme sürecine teşvik açısından çok sakıncalıdır." diye konuştu.

"AKP ZİHNİYETİ ÜLKEYİ GÜNEYDOĞUDA BÖLÜNME KONUMUNA GETİRDİ"

AK Parti iktidarının ülkeyi güneydoğuda bölünme konumuna getirdiğini söyleyen Kaya, "Doğuda ülkeyi bölünme konumuna getiren AKP zihniyeti şimdi de fişlemelerle vatandaşı ayrıştırarak ayrıştırmaya yol açmakta biz bunu kesinlikle kabul etmiyoruz ve bu yapılan uygulamayı da şiddetle kınıyoruz. Bu ülke 28 Şubat sürecinde dahi böyle bir durumla karşılaşmadı ama AKP iktidarı döneminde, ülkemiz her türlü olayı görmekte. Taraf gazetesinde yer alan haber doğru ise AKP iktidarı çok yanlış yolda ve bundan biran önce vazgeçmelidir, bu yanlışı düzeltmelidir. Her kesin siyasi görüşü fikri olabilir. Bizim ülkemiz özgür bir ülkedir. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak hiç bir zaman ayrışmadan yana olmadık. Ülkemizin değerlerini korumak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz." şeklinde konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.