‘Düzensiz göç güvenlik sorunu’

‘Düzensiz göç güvenlik sorunu’

Gazetemizi ziyaret eden Zafer Partisi Konya İl Başkanı Ömer Faruk Erdoğan, “Ülkemizdeki düzensiz göçmenlerin ülkelerine insan onuruna yakışır bir şekilde gönderilmesini istiyoruz” diye konuştu

Zafer Partisi Konya İl Başkanı Ömer Faruk Erdoğan, Konya İl Başkanvekili Hasan Hüseyin Belkuyu, Konya İl Başkan Yardımcısı İsmail Özavcu ve Zafer Partisi Gençlik Kolları İl Başkanı Ahmet Samet Uçuğşen Merhaba Gazetesi’ni ziyaret ederek, parti çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyarette Merhaba Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Dr. İbrahim Büyükeken hazır bulundu.

MİLLİ BİRLİK KORUNMALI

Zafer Partisi’nin her geçen gün daha da güçlendiğini ve partiye büyük bir ilgi olduğunu kaydeden Zafer Partisi Konya İl Başkanı Av. Ömer Faruk Erdoğan, “Partimiz şu an Türkiye’nin en çok oy alan partilerinden biri haline geldi. Ülkemizdeki düzensiz göçmenlerin ülkelerine insan onuruna yakışır bir şekilde gönderilmesini istiyoruz. Bu mesele Türkiye’nin ulusal güvenlik sorunu haline gelmiştir. Kayseri’de yaşanan olay bunun en somut göstergesi oldu. Ülkemizde bir taşkınlığa mahal verilmeden göçmenlerin ülkelerini dönmelerini sağlamalıyız. Ülkemizde yaşanan ekonomik sorunlar ve sosyal meseleler toplumda ciddi kırılmalara neden oldu. Zafer Partisi olarak sorunların farkındayız ve bunları sürekli gündemde tutmak için çalışıyoruz. Hedefimiz ülkemizin milli birlik ve beraberliğin korunmasıdır” dedi.

Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken de Zafer Partisi Konya İl Teşkilatı’na çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.