MHP 46. kuruluş yılını kutluyor

MHP 46. kuruluş yılını kutluyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karatay İlçe Başkanı Hacı Mustafa Bozkurt, " MHP’nin 46. kuruluş yıldönümü onur ve gururla kutluyoruz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karatay İlçe Başkanı Hacı Mustafa Bozkurt, “1969 yılının 8–9 Şubatı'nda başlayan faziletli yolculuğun üzerinden 46 uzun yıl geçmiştir. Asırları aşarak gelen büyük milletimizin yakın tarihinde, özel bir misyon üslenmiş olan Milliyetçi Hareket Partisi'nin 46. kuruluş yıldönümüdür. Onun için MHP’nin 46. kuruluş yıldönümü onur ve gururla kutluyoruz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin bir dava partisi olduğunun altını çizen Bozkurt, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Mükâfatının çile ve meşakkat olduğu bu davanın ve dava arkadaşlarımızın yegâne kazancı; müsterih olmuş bir vicdan, yerine getirilmiş milli bir görev,vatan nöbetinin haklı gururu, bir hilal uğruna toprağa düşmüş fidanlara okunan Fatiha’nın huzur ve Allah katında ulaşılmış şahadetten başka hiçbir şey değildir. Bu itibarla, geride kalan 46 yıl kolay geçmemiş, kolay yaşanmamıştır. Tarih ve olaylar tanıktır: 46 yıl, çiledir, çabadır, çalışmadır. 46 yıl, heyecandır, inançtır, sevdadır. 46 yıl yürektir, şuurdur, sabırdır. 46 yıl, kavgadır, mağduriyettir, mahkûmiyettir. 46 yıl vicdanımızın sesi ve şehidimizin son nefesidir. Bizi bilenler bilir. Bizi tanıyanlar tanır. Biz kendimiz için hiçbir şey aramayız, istemeyiz, dilemeyiz. Ama milletimiz mevzubahis olursa, kararlılığımızın, ülkülerimizin, arayışlarımızın sınırı yoktur. Bu yüzden Milliyetçi Hareket, gözlerini ufkun ötesine, sonsuzluğa dikmiştir. Yıllarca kendi yolumuzu kendimiz çizdik, kimseye mihnet etmedik. Yıllarca önümüze çekilen engelleri aştık, örülen bariyerleri geçtik. Yıllarca, birleşecek gövde arayan ve millet kaynağından doğan pınarları bünyemize katarak büyüdük. Vatan dedik, bayrak dedik, millet dedik; dosdoğru olduk, doğrudan ayrılmadık. Türkiye dedik, Turan dedik, Kur’an dedik, kardeşlik şerbetinden içtik, herkesi bağrımıza bastık; teslimiyetçi olmadık.7 Haziran’da özlem bitsin istiyoruz. 7 Haziran’da Türkiye kazansın, Türk milleti zenginleşsin diyoruz. Musibet bulutlarını kovmak için hazırız. İhanetin belini kırmak için hazırız. İstikrarı sağlamak, hepinize, herkese kazandırmak için hazırız. Çiftçinin, esnafın, memurun, emeklinin, işçinin, sanayicinin emini, neferi, nefesi ve kuvveti MHP’dir. Umutsuzluğun koyu sisini dağıtmak için MHP inançlıdır. Yoksulluğun, yolsuzluğun ve yasakların kökünü kurutmak için MHP iradelidir. MHP varsa huzur vardır. MHP varsa işsizlik son bulacak, sefalet yok olacaktır. MHP varsa hainler, zalimler, eşkıyalar, döviz, faiz, rant lobisi kaçacak delik arayacaktır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.